Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA 23.

Змагання проходять у форматі «2vs2» на платформі PlayStation 5 із використанням симулятора FIFA 23 (склади — у режимі Ultimate Team).

16 команд змагаються у межах верхньої та нижньої сіток за системою Double Elimination (до двох поразок) у форматі BO3 (Best Of 3).

У перший ігровий день визначилися учасники другого раунду верхньої сітки — Денис Євтушик/Ярослав Гурмак, Давид Середа/Олександр Сліпчук, Максим Бобер/Даніїл Шелаєв, Олександр Пєтухов/Руслан Рудомьотов. 

Також команда Євгена Мостовика/Олексія Мерсера в напруженому трьохматчевому протистоянні із серією післяматчевих пенальті здолала команду Кирила Гончара/Єгора Дмитренка (3:2, 1:5, 2:1) і пробилася до третього раунду верхньої сітки, де на неї чекає зустріч із парою Олександра Гришая/Андрія Шакалова.

Трансляція матчів фінального дня відбору до збірної України з електронного футболу запланована на 30 листопада (із 12.00) і пройде на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Звертаємо увагу на можливі зміни в розкладі трансляції у випадку надзвичайної ситуації та екстренного вимкнення електроенергії!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини