У режимі онлайн-конференції відбувся навчальний семінар з арбітрами Прем'єр-ліги

У середу, 16 листопада за підсумками останніх восьми турів (з 6-го по 13-й тур) української Vbet Ліги в режимі онлайн-конференції відбувся навчальний семінар з арбітрами Прем'єр-ліги .

Голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, відкриваючи семінар, наголосив на необхідності більш відповідального та професіонального ставлення до підготовки до матчів з боку арбітрів найвищої категорії. Окрім того, очільник українських рефері підкреслив важливість збереження високого рівня концентрації з моменту виходу на поле і аж до моменту, коли арбітри потрапляють до роздягальні після фінального свистка в матчі.

Фото прес-служби УАФ

Зі свого боку головний експерт з арбітражу УАФ Нікола Ріццолі у вступному слові зазначив: «Робіть прості та очевидні речі, які будуть зрозумілі для всіх, а не лише для вас».

Під час двогодинного навчального семінару було проаналізовано цілу низку кліпів, присвячених, зокрема, таким актуальним для нашого чемпіонату (за останні вісім турів) темам, як: гра рукою, позбавлення суперника очевидної гольової можливості, симуляції та наступи.

Фото прес-служби УАФ

Окремо слід зазначити про те, що до кожної типології випадків були надані практичні поради щодо застосування VAR. Також на підставі конкретних випадків, що сталися під час останніх турів чемпіонату, були розібрані деякі аспекти роботи арбітра на полі в матчі із застосуванням цієї системи.

Загалом було проведено плідну навчальну роботу, спрямовану на успішне завершення останніх турів першої частини чемпіонату.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.03.2024 16:36

Призначено офіційних осіб на перенесений матч 17-го туру Vbet Ліги-2023/2024

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб ...

11.03.2024 12:18

Призначено офіційних осіб на матчі 21-го туру Vbet Ліги-2023/2024

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб ...

Підписатися на новини