Друга ліга. «Нива» з Бузової — єдина команда майстрів в Україні, що йде без втрат

Першими на зимові канікули пішли представники третього за рангом українського дивізіону. Пауза в чемпіонаті буде тривалою, адже суперництво відновиться аж 8 квітня наступного року.

В останньому перед відпусткою турі явний фаворит, «Нива» (Бузова), подбав про те, аби ще збільшити перевагу над переслідувачами. До речі, у гостьовому поєдинку із «Чайкою» головний тренер бузівської команди Сергій Карпенко дещо заінтригував, не випустивши в стартовому складі найкращого бомбардира змагань Івана Сомова. І, незважаючи на ігрову перевагу в першому таймі, футболістам «Ниви» не вдалося відкрити рахунок. Та варто було Сомову одразу по перерві з’явитися на полі, як усе швидко стало на свої місця. Невгамовний Сомов забив сам і зробив результативну передачу Андрію Головатенку. Відтак Бузова здобула чергову крупну звитягу — 4:0 і зміцнила свої чільні позиції, залишаючись до того ж єдиною в українському футболі командою майстрів, що йде без втрат.

Надто що її одноклубники з Вінниці, що в жовтні помітно додали, не зуміли взяти гору в Хусті. Інтерес до цього протистояння підігрівало те, що керманич «Хуста» Володимир Циткін раніше очолював подолян. І саме закарпатці більше награли на перемогу, адже не тільки вийшли вперед після удару Вадима Мардєєва, але й контролювали хід подій на полі. Проте втрата концентрації вже в компенсований час дорого обійшлася господарям: після подачі кутового в метушні біля воріт стопер гостей Євгеній Mороз скоригував політ м’яча до сітки. 1:1. Вінничани рятуються від поразки, але ще більше відпускають у відрив Бузову.

Результати матчів і таблиця другої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини