Наставник жіночої збірної України Луїс Кортес узяв участь у спеціальній конференції УЄФА

31 жовтня в Англії відбулася четверта конференція УЄФА серед тренерів національних жіночих збірних.

Наставник збірної України Луїс Кортес та його асистент Жауме Ріус стали її учасниками, а основною тематикою заходу був технічно-аналітичний звіт щодо жіночого Євро-2022. 

У звіті, оприлюдненому на нараді тренерів, у вигляді фактів, цифр, статистики та зображень детально подано ключові тактичні та технічні моменти липневого турніру в Англії.

Команда технічних спостерігачів УЄФА на турнірі об’єднала свої думки та спостереження, щоб скласти повний огляд Євро, яке встановило нові стандарти для жіночої гри з точки зору тактичного інтелекту, технічних навичок, рівня фізичної підготовки та тренерської кмітливості.

Технічний звіт є результатом роботи, проведеної в Англії відразу після події авторитетною командою нинішніх або колишніх тренерів національних жіночих збірних: Джеммою Грейнгер, Маргрет Крац, Джейн Ладлоу, Ярмо Матікайнен, Енн Ноє, Вірою Паув та Хоуп Павелл, — а також колишнім голкіпером збірної Англії Девідом Джеймсом та тренером «Ювентусу» Джо Монтемурро.

У звіті міститься інформація про всі матчі, які було зіграно в Англії. Особливе місце відведено пам’ятному фіналу між збірними Англії та Німеччини на «Вемблі» (2:1). Нагадаємо, що головним арбітром вирішального поєдинку виступила українка Катерина Монзуль, а однією з помічниць на лінії — її співвітчизниця Марина Стрілецька.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.04.2023 14:41

Луїс Кортес: «Я дуже задоволений грою з Естонією, але в таких матчах ми маємо забивати більше одного м’яча»

Головний тренер національної жіночої збірної України Луїс Кортес висло...

Підписатися на новини