Андрій Павелко провів засідання комітетів УЄФА

Під час робочої поїздки до штаб-квартири УЄФА у Ньйоні президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко провів засідання Юридичного комітету УЄФА, в якому представник України працює заступником голови.

Фото uefa.com

З колегами по комітету Андрій Павелко обговорив низку питань порядку денного, серед яких оновлений Дисциплінарний регламент УЄФА та різні напрямки співпраці з КОНМЕБОЛ.

Фото uefa.com

Наступного дня президент УАФ провів засідання Комітету зі статусу гравців, трансферів, агентів та матч-агентів, який він очолює. У межах роботи комітету обговорювалися зміни до Регламенту ФІФА щодо статусу та трансферу гравців, приклади та різні аспекти розгляду спорів у CAS, а також інші важливі питання.

Фото uefa.com

Коментуючи підсумки роботи в комітетах УЄФА, Андрій Павелко зазначив: «Приємно, що і від колег по комітетах, і в процесі роботи над заявкою на проведення ЧС-2030 постійно чую слова підтримки від представників багатьох національних асоціацій. Героїзм Збройних сил України та всього українського народу, активність футбольної спільноти нашої держави з початку повномасштабної війни викликають захоплення Європи і всього світу. І це сприяє об’єднанню всіх наших союзників навколо  перемоги України. Що в свою чергу надихає на ще більш активну роботу і в Україні, і на міжнародній арені».

Фото uefa.com

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини