«Відкриті уроки футболу» продовжилися в межах партнерського проєкту Данської ради у справах біженців і фундації «Захист прав дітей»

Данська рада у справах біженців (DRC) та Всеукраїнська фундація «Захист прав дітей» продовжили заходи партнерського проєкту «Відкриті уроки футболу» для регіональних асоціацій футболу в Івано-Франківській, Львівській і Чернівецькій областях.

Футбольна частина проєкту спрямована на психосоціальну підтримку дітей ВПО та місцевих дітей, постраждалих від війни. Проєкт включає компоненти психологічної підтримки та навчання безпечної поведінки в умовах війни та її наслідків — мінімізації ризиків від вибухонебезпечних предметів, мін, надзвичайних ситуацій тощо. Завдяки партнерам у громадах-учасниках з’явиться велика кількість спортивного інвентарю й екіпіровки, які будуть використані для подальших регулярних занять із дітьми в межах проєкту.

Нагадаємо, що нещодавно в межах партнерського проєкту вже були задіяні Миколаїв і Буськ на Львівщині, Галич і Надвірна на Івано-Франківщині та Зруб-Комарівський і Панка на Буковині.

Продовження проєкту відбувається восени в Косові на Івано-Франківщині, Соснівці на Львівщині та Верхніх Петрівцях Чернівецької області.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини