Президент УАФ відвідав із робочим візитом Дніпро й Запоріжжя

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко разом із головним тренером молодіжної збірної України Русланом Ротанем здійснив робочу поїздку в Дніпро.

У межах візиту відбулася нарада в дніпровському гуманітарному хабі УАФ, що базується в Олімпійському домі, в якій також узяли участь перший віце-президент УАФ, керівник хабу Алан Плієв, ветеран дніпровського футболу Олег Таран, олімпійські чемпіони Олексій Чередник і Євген Яровенко, виконавчий директор обласної асоціації футболу Ярослав Дерев’янко та радник президента УАФ Дмитро Батура.

Фото прес-служби УАФ

Учасники зустрічі підбили підсумки роботи місцевого гуманітарного хабу, який уже понад шість місяців надає допомогу родинам переселенців із зон бойових дій, медикам, які піклуються про поранених військовослужбовців, ветеранам футболу та воїнам, які захищають незалежність України.

Фото прес-служби УАФ

Одразу після наради її учасники відвідали один із шелтерів для вимушених переселенців, який базується в селі Сурсько-Литовське. Тут зараз перебуває близько 500 осіб, 130 з яких — діти. Представники УАФ привезли їм продукти харчування, теплі речі, медичні засоби та подарунки для малечі, зокрема — новенькі м’ячі, яким діти дуже зраділи. 

Фото прес-служби УАФ

«Дитячий сміх, радість і спілкування одразу піднімають настрій і додають сил. Це й є найкращою винагородою за можливість підтримати цих діточок, які так рано дізналися, що таке війна й горе. Але спільні випробування і взаємна підтримка роблять нас лише сильнішими», — відзначив під час спілкування з дітьми Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

Цього ж дня президент УАФ і головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань відвідали Запоріжжя. Тут обласна асоціація футболу під керівництвом Віктора Межейка у співпраці з військовими організувала товариський матч, присвячений Дню територіальної оборони України, який відзначається в першу неділю жовтня. У поєдинку взяли участь команди ветеранів ФК «Металург» та воїнів 110-ї окремої бригади ТРО. Керівники УАФ та обласної асоціації привітали учасників матчу та вручили їм відзнаки та подарунки.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини