Жіноча Ліга чемпіонів. «Ворскла-Харків-2» завершила свій шлях у турнірі

Харківський «Житлобуд-2», який виступає на міжнародній арені під назвою «Ворскла-Харків-2», не зумів здолати албанську «Влазнію» в межах другого раунду жіночої Ліги чемпіонів-2022/2023.

На попередній стадії турніру українська команда перемогла грузинський «Ланчхуті» (5:0) та казахстанський «БІІК-Шимкент» (2:0). У другому раунді суперником «Ворскли-Харків-2» в боротьбі за путівку до групового турніру стала албанська «Влазнія».

Перший матч, який був для українок домашнім, однак через російське воєнне вторгнення вони змушені були провести його на полі суперника в Шкодері, завершився нічиєю — 1:1.

За тиждень команди знову зіграли між собою. «Влазнія» вийшла вперед на 35-й хвилині, коли Паттерсон здорово замкнула флангову подачу. Українки зуміли відігратися лише під кінець зустрічі. Спершу Осіпян не змогла реалізувати пенальті — Вільямс-Мосьєр відбила м’яч у поперечину. Проте тут же після кутового вдалося забити Корсун.

Утім, албанки все ж зуміли вирвати перемогу й путівку в груповий раунд завдяки красивому дальньому удару Беріші з напівльоту — 2:1. Тож на цьому шлях «Ворскли-Харків-2» в єврокубку завершено.

Ліга чемпіонів-2022/2023 серед жіночих команд. Другий раунд. Матч-відповідь

«Влазнія» (Албанія) — «Ворскла-Харків-2» (Україна) — 2:1 (1:0)

Голи: Паттерсон (35), Беріша (88) — Корсун (85).

На 84-й хвилині Осіпян («ВХ») не реалізувала пенальті (воротар).

«Влазнія»: Вільямс-Мосьєр, Г’їні, Нокс, Малічі, Цуррай (Шаранович, 46), Франья (к), Беріша, Паттерсон, Кавано, Доці, Вероніка.

«Ворскла-Харків-2»: Бондарчук, Філенко, Корсун, Подольська, Корнейл, Осіпян, Котяш, Андрухів (Андрущак, 77), Калініна (к), Радіонова, Кравчук.

Арбітр: В. Коварова (Чехія).

Попереджені: Радіонова (60), Осіпян (90+1).

28 вересня. Шкодер. Стадіон «Лоро Борічі».

Перший матч — 1:1.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.08.2022 17:20

Жіноча Ліга чемпіонів. 1 вересня «Ворскла-Харків-2» дізнається суперників у другому раунді турніру

У четвер, 1 вересня, відбудеться жеребкування другого раунду жіночої Л...

Підписатися на новини