Суперник у Лізі націй. Збірна Шотландії перед матчем з Україною втратила чотирьох основних гравців

У сьогоднішньому матчі Ліги націй з Україною головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк не зможе розраховувати на чотирьох провідних гравців. 

Слідом за захисником «Евертону» Натаном Паттерсоном, який травмувався в першому поєдинку з Україною — у Глазго 21 вересня, збірна Шотландії втратила ще трьох виконавців. Про це повідомляє офіційний сайт Шотландської футбольної асоціації.  

Наставник «Тартанової армії» Стів Кларк буде змушений обійтися без захисників Кірана Тірні з «Арсеналу» та Скотта Маккенни з «Ноттінгем Форест», які також травмовані, та без півзахисника Скотта Мактомінея з «Манчестер Юнайтед», який відбуватиме дискваліфікацію через перебір жовтих карток. 

Натомість тренер викликав до табору національної збірної захисника Стівена Кінгслі та форварда Баррі Маккея, які представляють «Хартс».

Склад збірної Шотландії

Воротарі: Крейг Гордон («Хартс»), Ліам Келлі («Мазервелл»), Роббі Макрорі («Рейнджерс»).

Захисники: Джек Гендрі («Брюгге», Бельгія), Аарон Гіккі («Брентфорд», Англія),  Грант Генлі («Норвіч», Англія),  Ентоні Ральстон, Грег Тейлор (обидва — «Селтик»), Раян Портеус («Хіберніан»), Стівен Кінгслі («Хартс»).

Півзахисники: Стюарт Армстронг («Саутгемптон», Англія), Біллі Гілмор («Челсі», Англія), Джон Макгінн («Астон Вілла», Англія), Раян Джек («Рейнджерс»), Каллум Макгрегор, Девід Тернбулл (обидва — «Селтик»).

Нападники: Че Адамс («Саутгемптон», Англія), Раян Крісті («Борнмут», Англія), Ліндон Дайкс («Куїнз Парк Рейнджерс», Англія), Раян Фрейзер («Ньюкасл», Англія), Баррі Маккей («Хартс»).

Зазначимо, що участь нападників Че Адамса із «Саутгемптона» та Ліндона Дайкса з «Куїнз Парк Рейнджерс» у поєдинку з Україною також під питанням через їхню хворобу. 

Нагадаємо, що матч 6-го туру групового раунду Ліги націй між збірними України та Шотландії відбудеться сьогодні в Кракові (початок — о 21.45 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.02.2024 13:00

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Грузії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Грузії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Лі...

19.02.2024 15:15

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Албанії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Албанії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Л...

18.02.2024 13:14

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Чехії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Чехії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Ліг...

08.02.2024 07:00

Жеребкування Ліги націй-2024/2025. Національна збірна України — в очікуванні суперників у дивізіоні В

У четвер, 8 лютого в Парижі відбудеться церемонія жеребкування Лі...

Підписатися на новини