Руслан Маліновський: «Потрібно зробити висновки з попередньої гри із шотландцями, проаналізувати, що ми робили не так»

Напередодні матчу Ліги націй проти Шотландії з представниками ЗМІ поспілкувався півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський.

Поєдинок Ліги націй між збірними України та Шотландії відбудеться 27 вересня в Кракові (початок — о 21.45 за київським часом). Напередодні гри участь у прес-конференції разом із головним тренером синьо-жовтих Олександром Петраковим узяв півзахисник Руслан Маліновський.

— Завтра на збірну України очікує своєрідний фінал. Чи відчуваєте ви тиск на команду?

— Краще такі матчі грати, коли в команди є ціль, відповідальність. Ми знали, що після перемоги над Вірменією нам потрібен буде один результат із Шотландією. Ми завтра гратимемо на перемогу. Ми вже провели два поєдинки, потрібно правильно підготуватися до наступного, зробити висновки з попередньої гри із шотландцями, проаналізувати, що ми робили не так, як слід. Завтра треба зіграти набагато якісніше.

— Матч із Шотландією у відборі ЧС-2022 сприймався як щось неймовірно важливе. Проте нині немає такого ажіотажу серед уболівальників. Як ви відчуваєте емоції людей перед завтрашньою зустріччю?

— Була різна гра й різні результати. Шотландці зробили висновки після першого матчу, дещо змінили. Я не сказав би, що в першому таймі вони набагато краще грали. У нас не вистачало завершення, останнього пасу. Якби ми забили в першому таймі, то гра пішла б по-іншому.

У завтрашньому поєдинку нам потрібно витримати 90 хвилин фізично. Ми повинні зіграти сильніше в цьому плані. Нам треба щось змінити, як це робили шотландці. Ми завтра маємо зіграти трошки по-іншому, більш агресивно.

Звичайно, це вже третій матч. У кожному поєдинку збірна України виходить і грає за свою країну, за своїх бійців, за всіх, хто за нас переживає в погані чи хороші часи. У футболі завжди є три результати, але головне — віддавати на полі всі сили. Тому ми віддаватимемо всі сили та сподіватимемося на позитивний результат.

— Як вплине на завтрашню гру той факт, що вона проходитиме на нейтральному полі?

— У Кракові ми почуваємося як удома, тож це не проблема.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.04.2024 11:00

Рейтинг ФІФА. Національна збірна України піднялася на 22-ге місце

ФІФА оновила рейтинг національних збірних, в якому Україна п...

26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

Підписатися на новини