Друга ліга. Для «Ниви» з Бузової чуже поле — як своє: відбулися матчі 4-го туру

Свій перший гостьовий поєдинок проводив лідер — «Нива» з Бузової. Виїзд до Новограда-Волинського не став для підопічних Сергія Карпенка легкою прогулянкою.

Ще один новачок змагань серед професіоналів, «Звягель», чинив упертий опір, але все ж змушений був скласти зброю. 0:1. Вирішальним став м’яч нападника «Ниви» Івана Сомова, який вразив ціль із близької відстані. Це вже п’ятий гол бузівського форварда, і наразі він лідирує серед бомбардирів, а його команда йде першою в турнірній таблиці.

Щоправда, у спину Сомову дихає універсал «Чайки» Олексій Литовченко, який оформив дубль у поєдинку з «Рубіконом», зробивши вагомий внесок у перемогу свого клубу. Тепер він відстає від Сомова лише на один м’яч. А довів справу до розгрому Степан Клименко, який на останніх хвилинах вправно зіграв на добиванні — 3:0.

У протистоянні сусідів по турнірній таблиці, «Реал-Фарми» та «Mеталурга-2», як то кажуть, на кону було шість очок. Наприкінці першого тайму нападнику одеситів Вадиму Гранчару вдалося перервати 222-хвилинну безгольову серію своєї команди — 1:0. Коли ж після перерви Владислав Тимошевський подвоїв рахунок, то вже мало хто сумнівався, що «Реал-Фарма» запише до свого активу першу звитягу (2:1).

Зазнали поразки дублери ще одного першолігового колективу — «Кременя». Керманич «Хуста» Володимир Циткін вгадав із заміною — Mихайло Фляшко вже першим дотиком спрямував м’яч у сітку воріт господарів. Цей гол виявився переможним і дозволив закарпатцям закріпитися серед лідерів. 0:1.

Завершувався 4-й тур сьогоднішнім поєдинком між «Вастом» та вінницькою «Нивою». У середині другого тайму подолянин Mикита Жуков відкрив рахунок. Невдовзі Олексій Швець та Артур Загорулько змусили капітулювати воротаря господарів ще двічі. Усі спроби миколаївців забити хоча б гол престижу виявилися марними. Підопічні Олега Остапенка святкують першу  вікторію — 3:0 і залишають зону вильоту.

Результати матчів і таблиця другої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:18

Друга ліга. Нічия ФК «ЮКСА» в Одесі найбільше потішила конкурентів

Весняна частина сезону в третьому за рангом дивізіоні розпочалася з 20...

22.03.2024 14:00

Друга ліга. Сьогодні стартує весняна частина змагань

Слідом за першоліговою першістю України 22 березня стартує весняна час...

29.02.2024 16:30

Друга ліга. «Звягель» підсилився двома легіонерами, а «Карпати-2» запросили українця з Естонії

Поступово клуби третього за рейтингом вітчизняного дивізіону активізув...

Підписатися на новини