У Будинку футболу пройшло засідання Виконкому АВФУ

У Будинку футболу під головуванням виконуючого обов’язки президента Асоціації ветеранів футболу України Анатолія Демяненка в онлайн-форматі пройшло засідання Виконавчого комітету АВФУ. У засіданні також узяли участь перші віце-президенти УАФ Олексій Михайличенко та Алан Плієв.

Під час засідання члени виконкому розглянули наступні питання:

1. Організація та проведення матчів збірної ветеранів футболу України на підтримку ЗСУ та створення робочої групи щодо підготовки плану-календаря роботи АВФУ на IV квартал 2022 року.

2. Про лист-повідомлення від ТОВ «УАФ Маркетинг» до АВФУ щодо неправомірного використання знаку «Агробізнес» і надання доступу до адміністрування сторінок у соціальних мережах та сайту АВФУ.

3. Про організацію та проведення благодійного матчу на честь володаря «Золотого м’яча»-1975, заслуженого тренера України Олега Блохіна з нагоди 70-річчя.

«Виконком вирішив створити робочі групи для планування й організації матчів збірної ветеранів на підтримку ЗСУ та підготовки плану-календарю діяльності нашої організації, адже мова не лише про збірну серед ветеранів. Також було розглянуто претензії щодо незаконного використання під час матчів національної збірної комерційних прав, яки належать УАФ та ТОВ «УАФ Маркетинг». Це присутність на формі знаку «Агробізнес», що не прописано в жодному договорі. Ну і також було затверджено робочу групу з підготовки благодійного матчу на честь 70-річчя Олега Блохіна, яка до кінця вересня має надати свої пропозиції для вшанування легендарного гравця і тренера», — прокоментував підсумки роботи виконкому виконуючий обов’язки президента АВФУ Анатолій Демяненко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.04.2024 13:25

У Будинку футболу відбулися семінари арбітрів та асистентів арбітра

9 квітня в Будинку футболу відбувся семінар арбітрів та асистентів арб...

12.03.2024 12:00

Завершено навчальний курс за програмою С-ліцензії УЄФА

7 березня 2024 року в приміщенні УАФ відбувся заключний день за програ...

04.03.2024 19:38

У березні заплановано заходи Комітету арбітрів УАФ

Визначено дати заходів для українських арбітрів, які відбудуться найбл...

22.02.2024 16:00

Затверджено дату проведення звітно-виборної конференції Всеукраїнської асоціації жіночого футболу

Відбулося засідання президії Всеукраїнської асоціації жіночого футболу...

Підписатися на новини