Новини з табору збірної України: команда провела передматчеве тренування на стадіоні «Хемпден Парк» у Глазго

Сьогодні перед обідом у синьо-жовтих відбулися тактичні заняття — окремо для оборонної й атакувальної ланки. А вже ввечері сказане тренерами слід було реалізовувати на практиці — в ігрових серіях. 

Фото Марк Скейтс SNS Group

У вечірній сесії взяли участь 22 гравці. Через мікроушкодження пропускали тренування Віталій Миколенко та Віктор Коваленко. В обох є незначні пошкодження привідного м’язу. Віталій, який відчув дискомфорт на 80-й хвилині матчу за «Евертон», але все ж дограв до кінця, сьогодні кілька разів обійшов поле з м’ячем, а потім спостерігав за роботою партнерів разом із масажистами та лікарями. Віктор Коваленко теж відчув біль у нозі під час гри за клуб, а вчора в нього поїхала нога під час тренування у збірній — це заняття півзахисник не завершив. Відтак сьогодні Коваленко залишився в готелі. Завтра йому буде зроблено МРТ, що дозволить визначити ступнь ушкодження. Хай там як, і Миколенко, і Коваленко не зможуть зіграти завтра, але розраховують відновитися до наступного поєдинку.

Фото Марк Скейтс SNS Group

Тим часом решта хлопців готуються до гри й повні снаги втілити настрій, який українській нації передають наші герої на фронті, звільняючи одне наше місто й село за одним. Гравці постійно підкреслюють, що захисники нашої держави мотивують їх віддавати всі сили на футбольному полі. Незважаючи на велику кількість травмованих, збірники запевняють, що завтра готові зіграти й за себе, і за тих хлопців, які через травми й дискваліфікації не зможуть взяти участі в матчі із Шотландією, для того, щоб подарувати і нашим воїнам, й усім українцям бодай кілька годин позитивного настрою.

Фото Марк Скейтс SNS Group

Склад збірної України

Воротарі: Дмитро Різник («Ворскла» Полтава), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія), Анатолій Трубін («Шахтар» Донецьк), Євген Волинець («Колос» Ковалівка).

Захисники: Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Ілля Забарний (усі — «Динамо» Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Богдан Михайліченко (усі — «Шахтар» Донецьк), Віталій Миколенко («Евертон», Англія), Тарас Качараба («Славія», Чехія).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик, Олександр Зубков (усі — «Шахтар» Донецьк), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (обидва — «Динамо» Київ), Олександр Піхальонок (СК «Дніпро-1» Дніпро), Андрій Ярмоленко («Аль-Айн», ОАЕ), Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), Віктор Коваленко («Спеція», Італія), Данило Ігнатенко («Бордо», Франція).

Нападники: Роман Яремчук («Брюгге», Бельгія), Артем Довбик (СК «Дніпро-1» Дніпро).

Резерв: Артем Бєсєдін («Динамо» Київ), Олексій Гуцуляк, Едуард Сарапій (обидва — СК «Дніпро-1» Дніпро), Єгор Назарина («Зоря» Луганськ).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.04.2024 11:00

Рейтинг ФІФА. Національна збірна України піднялася на 22-ге місце

ФІФА оновила рейтинг національних збірних, в якому Україна п...

26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

Підписатися на новини