Наставник збірної України з пляжного футболу Микола Костенко оголосив склад і завдання команди на товариські матчі з Японією

Наставник збірної України з пляжного футболу Микола Костенко оголосив імена виконавців, які в жовтні візьмуть участь у двох товариських матчах в Японії.

1-го та 2 жовтня збірна України з пляжного футболу проведе два товариські поєдинки зі збірною Японії в місті Акасі. Зіграти ці матчі на початку вересня запропонувала Японська футбольна асоціація. 

Головний тренер синьо-жовтих Микола Костенко назвав імена 12-х гравців, які ввійдуть до складу команди, що вирушить до Японії.

Склад збірної України з пляжного футболу

Воротарі: Андрій Неруш («Гріффін»), Тарас Коваленко (NC Beachsoccer).

Польові гравці: Олександр Корнійчук, Максим Войток, Дмитро Медвідь (усі — «ВІТ»), Дмитро Войтенко, Ярослав Заворотний, Андрій Пашко, Ігор Левченко, Тимофій Вербицький (усі — «Альтернатива»), Андрій Борсук («Артур М'юзік»), Олег Щитник (NC Beachsoccer).

Керманич української збірної також розповів про нашого суперника та завдання, що стоятимуть перед командою в цих поєдинках.

«Збірна Японії — це фіналіст останнього чемпіонату світу, вона входить до четвірки найкращих команд планети. Це дуже потужний колектив з яскравим лідером — Озу Морейрою. Уже протягом багатьох років гра збірної Японії будується фактично навколо нього. Він, можна сказати, виступає в усіх матчах без замін. Японські гравці вирізняються швидкістю, навіть різкістю на полі. До того ж у них є кілька нападників, які чудово б'ють «ножицями». Очевидно ж, що просто так у фінал чемпіонату світу не потрапляють.

Щодо наших завдань, то, перш за все, ми трохи подовжуємо сезон. Ми й весь останній тиждень тренувалися в Гідропарку, готуючись до цього виїзду. По-друге, веземо до Японії й молодих хлопців, продовжуємо шукати нових виконавців, щоб підвищити конкуренцію в команді. Хочемо дати шанс проявити себе молоді. Тим гравцям, які вже показали себе в чемпіонатах Києва та України. 

До того ж там у нас буде можливість потренуватися кілька днів. Плюс нам нададуть конференц-залу в готелі, тобто ми попрацюємо над тактикою, проаналізуємо наші недавні поєдинки в Італії, підготуємося більш змістовно й до Японії. Ми там кілька днів перебуватимемо на карантині, тож час буде. На тренування, звісно, нас відвозити будуть, тому всі умови для плідної роботи матимемо», — підкреслив Микола Костенко. 

Нагадаємо, українці прибудуть до Токіо 27 вересня, після чого протягом двох днів тренуватимуться в столиці Японії. 30 вересня наша команда працюватиме в тренувальному центрі Японської футбольної асоціації в місті Акасі.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.04.2024 10:00

Збірна України з пляжного футболу піднялася на одну сходинку у світовому рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

14.03.2024 12:00

Збірна України з пляжного футболу перебуває в топ-20 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

23.12.2023 16:41

Визначилися найкращі гравці українського чоловічого та жіночого пляжного футболу у 2023 році

Асоціація пляжного футболу України визначила трійки найкращих грав...

14.12.2023 17:15

Визначено найкращого гравця пляжного футболу України 2023 року

За підсумками сезону Асоціація пляжного футболу України визначила...

Підписатися на новини