Українська асоціація футболу продовжує співпрацю з Київським військовим ліцеєм ім. Івана Богуна

16 вересня до славетного Київського військового ліцею ім. Івана Богуна завітали перші віце-президенти Української асоціації футболу Анатолій Демяненко, Олег Протасов та Вадим Костюченко.

Візити представників УАФ до ліцею є регулярними. Але цей був особливим — потрібно було привітати з початком нового навчального року ліцеїстів, яки вступили до навчального закладу під час повномасштабної війни з росією.  

Фото Павла Кубанова

Під час зустрічі з начальником ліцею, Героєм України генерал-майором Ігорем Гордійчуком було наголошено на тісній багаторічній співпраці УАФ та ліцею в питанні розвитку дитячого футболу та підтримки дітей-сиріт і дітей учасників бойових дій, які зараз захищають нашу Батьківщину від рашистських загарбників.

Фото Павла Кубанова

Під час бесіди з Ігорем Гордійчуком гості передали вітання від президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка й обговорили перспективи подальшої співпраці та підтримки розвитку футболу й футбольної інфраструктури в навчальному закладі, проведення спільних заходів. Зокрема УАФ допоможе в організації та проведенні ІІ Всеукраїнського турніру з міні-футболу «Кубок пам'яті Героя України Андрія Кизила» серед ліцеїстів країни.

Фото Павла Кубанова

Поспілкувавшись з очільником ліцею, гості оглянули спортивну базу закладу, зокрема міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям 42 х 22 м, критий манеж із міні-футбольним полем зі штучним покриттям, а також спортивну арену ім. Героя України Андрія Кизила зі штучним футбольним полем 60 х 40 м.

Фото Павла Кубанова

Наразі на арені триває реконструкція трибун.

За підсумками зустрічі було ухвалено рішення продовжити співпрацю між Київським військовим ліцеєм ім. Івана Богуна та Українською асоціацією футболу та окреслено напрямки взаємодії з навчальним закладом.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини