Перша ліга. «ЛНЗ» під орудою Ковпака здобуває першу звитягу, без втрат — тільки «Карпати» й «Полісся»

Після доволі невдалого старту «ЛНЗ» керівництво ФК вирішило припинити співпрацю з головним тренером Юрієм Бакаловим, і в поєдинку 3-го туру з «Кременем» діями команди із Черкас керував відомий у минулому нападник Олександр Ковпак. Долю матчу було вирішено ще до перерви, коли Іван Тищенко та Владислав Нехтій змусили капітулювати воротаря гостей — 2:0.

У тій самій групі попереду перебувають «Оболонь» і «Mеталург», які будуть головними конкурентами «ЛНЗ» у боротьбі за підвищення в класі. До речі, свої чергові перемоги кияни й запоріжці здобули в гостях, хоча їхні опоненти чинили впертий опір.

Своєю чергою у групі «А» без втрат очікувано йдуть «Полісся» й «Карпати». У Житомирі учасники протистояння порадували високою результативністю. Господарям довелося докласти максимум зусиль, аби збагатитися черговими трьома очками. Гостей із Маріуполя не вибили з колії два м’ячі, пропущені в дебюті, вони відповідали гострими контрвипадами й зуміли вирівняти становище, забивши ефектні голи. І важко сказати, чи вдалося б «Поліссю» схилити шальки терезів на свій бік, якби маріупольці не опинилися в меншості після вилучення Владислава Чушенка. Додавши обертів, підопічні Юрія Калитвинцева таки вирвали перемогу — 4:2.

А у Львові «Карпати» сьогодні приймали «Буковину». Рахунок першого тайму — 2:0 на користь галичан — не повинен вводити в оману. Гості ні в чому не поступалися, але, на відміну від львів’ян, не реалізували свої гольові моменти. Після перерви ігрова перевага зелено-білих уже сумнівів не викликала, і вони без особливих зусиль довели справу до розгрому.

Відзначимо також футболістів «Епіцентру», які відсвяткували вже другу гостьову вікторію — цього разу над «Діназом» (3:1). Цікаво, що вони пропустили першими, однак оформлений Mаксимом Гірним дубль допоміг подолянам досягти зламу.

Результати матчів і таблиці першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

22.03.2024 12:00

Перша ліга. Сьогодні поновлюються змагання у двох групах

22 березня стартує весняна частина першої ліги. Сьогодні відбудуться д...

Підписатися на новини