Друга ліга. Інтерес до протистояння у Вінниці, розгром від дебютанта турніру

У Запоріжжі після тривалої перерви вирішили зробити ставку на вихованців місцевого футболу. Тож для якісної підготовки зміни заявили «Mеталург-2» до друголігової першості України. На старті турніру підопічні В’ячеслава Тропіна з’ясовували стосунки зі старожилом третього за рангом дивізіону — «Рубіконом».

Як і слід було очікувати, гравці обох команд доволі часто помилялися в елементарних ситуаціях, але в старанні їм не можна було відмовити. Суперники по черзі виходили вперед, проте останнє слово було за універсалом господарів Златьєвим, який зі штрафного встановив підсумковий рахунок — 2:2.

Інтерес до протистояння у Вінниці, де «Нива» приймала «Хуст», підігрівало те, що закарпатців недавно очолив Володимир Циткін, який минулого сезону перебував біля керма подолян. Події на футбольному полі розгорталися з перемінним успіхом, гості, у лавах яких було кілька виконавців із досвідом виступів у еліті, ні в чому не поступалися господарям, і тому нічийний результат, 1:1, слід визнати справедливим.

А от у дербі Київщини «Нива» (Бузова) — «Чайка»(Петропавлівська Борщагівка) рівної боротьби не вийшло. Склад «Чайки» останнім часом сильно оновився, і перевага в зіграності дебютанта другої ліги, «Ниви», була очевидною. Це й допомогло підопічним Сергія Карпенка впевнено взяти гору. І вони повинні нарікати лише на себе, що обмежилися тільки трьома голами — 3:0. Виокремимо нападника Сомова, що оформив дубль.

У протистоянні між футболістами з клубу «ВАСТ» та «Кременем-2» миколаївці, новачки змагань серед команд майстрів, здобули розгромну перемогу (5:0) і захопили лідерство.

Залишається повідомити, що матч «Звягіль» — «Реал-Фарма» відбудеться пізніше.

Результати матчів і таблиця другої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини