Дніпропетровська область першою 2022 року продовжила програму розвитку шкільного футболу УАФ

Дніпропетровська область першою 2022 року продовжила реалізацію освітньої складової програми розвитку шкільного футболу Української асоціації футболу.

Слухачі курсів за програмою підвищення кваліфікації вчителів із модулю «Футбол», проведених до війни, усе ж таки отримали сертифікати й D-ліцензії УАФ, а також набори інвентарю в наплічниках та посібники зі шкільного футболу для якісного проведення уроків футболу та інших футбольних заходів у своїх школах.

Фото прес-служби УАФ

У межах програми УАФ курси було організовано Дніпровською академією неперервної освіти та Асоціацією футболу Дніпропетровської області. Учителів привітали перший заступник голови АФДО Роман Прощенко та завідувачка кафедри виховання та культури здоров’я академії Лариса Лаврова.

Фото прес-служби УАФ

Вони разом з учителями відзначили, що програма УАФ матиме багато позитивних результатів для фізичного та емоційного розвитку дітей і принесе багато користі школам, що впроваджують футбол.

Фото прес-служби УАФ

Додамо, що вчителі Дніпропетровщини також не пасли задніх під час цьогорічного фіналу конкурсу на найкращий урок футболу та найкращий інноваційний урок фізичної культури, що був проведений УАФ та Міністерством освіти і науки України в січні. Серед фіналістів національного етапу конкурсу виступав учитель НВК — академічного ліцею № 15 м. Кам’янське Євгеній Проненко, також під час заходу був відзначений минулорічний обласний переможець конкурсу — учитель кам’янського ліцею № 19 Микита Ненашев.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини