Дорога футбольна родино, друзі! Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України!

У дні складних випробувань для нашої держави ми як ніколи раніше усвідомлюємо, наскільки цінною є незалежність для кожної вільної людини. Україна й мільйони наших громадян сьогодні платять дуже високу ціну за її збереження. Водночас ми демонструємо надзвичайно високу єдність і взаємопідтримку, хоробрість і готовність битися до перемоги за кожен клаптик нашої землі. 

Україна сьогодні є прикладом для всього вільного світу. Збройні сили України є зразком героїзму на полі бою. Увесь український народ і наша численна діаспора по всьому світу є символом нескореності й щоденної кропіткої праці заради перемоги у вирішальній війні за незалежність. Пишаюся тим, що наша футбольна спільнота є активним учасником захисту рідної України на всіх фронтах! 

Футболісти, арбітри, тренери, менеджери, адміністратори й медики футбольних команд долучилися до лав Збройних сил України, беруть участь у волонтерському русі, допомагають переселенцям і ветеранам футболу. Із перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів працює Координаційний центр Української асоціації футболу та гуманітарні хаби регіональних асоціацій. Ми разом за підтримки наших іноземних партнерів, УЄФА та ФІФА допомагаємо в евакуації із зони бойових дій тисяч юних футболістів, надаємо допомогу вимушеним переселенцям, військовим і медикам. А паралельно разом працювали над збереженням і відродженням улюбленого футболу. 

Ми разом, за підтримки Президента України Володимира Зеленського й у тісній співпраці з Міністерством оборони України, МВС, Мінмолодьспорту, УПЛ, ПФЛ та місцевою владою, розпочали особливий чемпіонат України сезону-2022/2023, чемпіонат із футболу в умовах повномасштабної війни й проти війни. Футбол підтримує й надихає наших військових і мільйони вболівальників. І саме футбол стане одним з інструментів досягнення нашої перемоги! Тому що всі ми разом — однієї сміливості! 

Щиро зичу вам миру, міцного здоров’я й перемоги України! 

Із Днем Незалежності України! Слава Героям! Слава Збройним силам України! Слава Україні! 

З найкращими побажаннями, президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини