Андрій Павелко: «Особливий футбольний сезон в умовах повномасштабної війни стартував! Усупереч численним перешкодам і зневірі скептиків…»

22 серпня в українському футболі офіційно стартував сезон-2022/2023. У Щасливому, Гребінках та Києві відбулися матчі чемпіонату країни серед команд U-19 («Шахтар» — «Металіст 1925» — 5:0, «Колос» — «Кривбас» — 0:0, «Чорноморець» — «Верес» — 3:1).

Фото shakhtar.com

«Сьогодні успішно відбулися одразу три поєдинки команд U-19 УПЛ. Це означає, що особливий футбольний сезон в умовах повномасштабної війни стартував! Усупереч численним перешкодам і зневірі скептиків футбол в Україні відроджується!

Й одразу є перший досвід зупинки матчу після надходження сигналу про повітряну тривогу. Це сталося наприкінці гри «Чорноморець» — «Верес», яка проходила на стадіоні Олімпійського професійного коледжу ім. І. Піддубного. Відповідно до протоколу безпеки всі учасники й організатори поєдинку перейшли в укриття. А після того, як військові орієнтовно за 20 хвилин повідомили про відбій тривоги, команди завершили матч.

Фото nkveres.com

Вітаю футбольну спільноту України з успішним стартом сезону-2022/2023! Футбол на підтримку ЗСУ й усієї України!» — прокоментував сьогоднішню подію президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Фото fckryvbas.com

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини