Триває продаж квитків на матч Ліги націй-2022/2023 Шотландія — Україна!

22 серпня стартував продаж квитків на матч Ліги націй УЄФА сезону-2022/2023 між національними збірними командами Шотландії та України, що відбудеться 21 вересня на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго (Шотландія) та розпочнеться о 19.45 за місцевим часом (о 21.45 — за київським).

Щоб отримати квиток на поєдинок, необхідно придбати спеціальний сертифікат.

Умови продажу

Продаж сертифікатів, які в подальшому обов’язково необхідно обміняти на квитки на матч Шотландія — Україна, здійснюється виключно онлайн на сайті ticketsbox.com. Придбати сертифікати можна до 19 вересня включно.

Номінальна вартість квитка складає 25 фунтів стерлінгів. Вартість квитка у гривні може коливатися залежно від валютного курсу на момент купівлі.

Продаж сертифікатів здійснюється лише в гостьові сектори стадіону для вболівальників збірної України.

Одна особа може придбати не більше чотирьох сертифікатів. Для цього необхідно заповнити заявку, а саме — вказати ПІБ, серію та номер паспорта, номер мобільного телефону та електронну адресу. Якщо замовлення включає декілька квитків, то необхідно вказати дані всіх осіб, на яких вони купуються.

Після здійснення процедури оплати на електронну адресу замовника надійде іменний електронний сертифікат.

Якщо у вас виникають проблеми зі здійсненням оплати, це може бути пов’язано з обмеженнями банку, в якому зареєстрована картка, та неможливістю виконати платіж у зв’язку з лімітами, які він запроваджує під час воєнного стану. На сайті ticketsbox.com є служба підтримки, куди ви можете звернутися та вирішити проблемні питання. Також ви можете вибрати альтернативні способи оплати (через Google Pay, Apple Pay тощо).

Також звертаємо вашу увагу, що на сторінці продажу квитків на матч Шотландія — Україна на ресурсі ticketsbox.com кожен бажаючий може долучитися до важливої соціальної ініціативи під егідою Міністерства охорони здоров’я України та United24, спрямованої на збір коштів для придбання 55-ти броньованих швидких та реанімобілів. Для цього достатньо натиснути на банер «Зробити донат» перед кнопкою «Купити квиток». Сума донату може бути будь-якою, адже навіть 1 гривня кожного — вагомий внесок у спільний результат. Допоможемо разом українським медикам!

Умови обміну сертифіката на квиток

Про старт обміну сертифікатів на квитки буде повідомлено додатково шляхом надсилання електронних листів на вказані поштові скриньки. Будь ласка, перевіряйте папку «Спам» або «Небажану кореспонденцію» ближче до дати матчу.

Обмін сертифікатів здійснюватиметься у Глазго. Дату, час та місце буде повідомлено у вересні, ближче до дати матчу.

При обміні один сертифікат відповідає одному квитку. Якщо ви придбали чотири сертифікати, вам необхідно пред’явити їх усі для обміну на квитки.

Під час обміну необхідно пред’явити роздруковані/електронні сертифікати та паспорти всіх осіб.

Не пересилайте та не віддавайте сертифікат стороннім особам, оскільки видача квитка здійснюватиметься шляхом зчитування штрих-коду із сертифіката.

ВАЖЛИВО! СЕРТИФІКАТ НЕ Є ПЕРЕПУСТКОЮ НА МАТЧ. СЕРТИФІКАТ НЕОБХІДНО ОБМІНЯТИ НА КВИТОК ДО ПОЧАТКУ МАТЧУ. КОШТИ ЗА СЕРТИФІКАТ/КВИТОК ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Правила в’їзду до Шотландії

Сертифікат/квиток не є підставою для виїзду з України та в’їзду до Шотландії. В’їзд до Шотландії можливий лише за наявності британської візи та з урахуванням усіх чинних законодавчих обмежень для громадян України, які діють на період воєнного стану.

Звертаємо увагу вболівальників, які планують відвідати матч Шотландія — Україна: ознайомтесь із правилами в’їзду до Шотландії, оскільки вони періодично змінюються, вирішіть усі питання щодо отримання британської візи заздалегідь та стежте за оновленнями правил виїзду за межі України.

Правила Covid-19 при перетині кордону із Шотландією та в межах країни.

У разі виникнення питань просимо звертатися на офіційну сторінку УАФ Тікет на Facebook щодо придбання квитків.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.02.2024 13:00

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Грузії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Грузії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Лі...

19.02.2024 15:15

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Албанії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Албанії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Л...

18.02.2024 13:14

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Чехії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Чехії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Ліг...

08.02.2024 07:00

Жеребкування Ліги націй-2024/2025. Національна збірна України — в очікуванні суперників у дивізіоні В

У четвер, 8 лютого в Парижі відбудеться церемонія жеребкування Лі...

Підписатися на новини