Переданий військовим від УАФ автомобіль, який було придбано за рахунок благодійних коштів, уже виконує завдання на передовій

Автомобіль, який було придбано за кошти, зібрані під час благодійного матчу, і який УАФ передала нашим захисникам, уже виконує завдання на фронті. Про це повідомили самі військові, які висловили вдячність керівництву УАФ за підтримку.  

Нагадаємо, що 24 липня в Ужгороді пройшов благодійний поєдинок на підтримку ЗСУ, в якому взяли участь збірна зірок шоу-бізнесу та збірна легенд футболу України. Пізніше, 16 серпня, відбулася прес-конференція за участю учасників матчу, керівництва УАФ, представників Мінмолодьспорту та волонтерів організації «Ліга життя», на якій було підбито підсумки цієї благодійної акції. Зокрема, за кошти, зібрані під час матчу, волонтери придбали автомобілі та тепловізори для військових.

Фото Павла Кубанова

«Дорогі співвітчизники, хочу нагадати, що війна — це не лише баталії на полі бою. Це битва передових технологій, це протистояння сучасних евакуацій, це логістика. Відповідно до Конституції України, найбільшою цінністю є людське життя. Із великою шаною хочу подякувати УАФ, її президенту й віце-президентам за наданий автомобіль, який допоможе нам врятувати не одне життя. Ми ніколи не забудемо вашої допомоги й підтримки. Низький уклін», — ідеться у відеозверненні військових. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.05.2024 10:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до Сміли, що на Черкащині

Наприкінці квітня школярів м. Сміла зібрав на стадіоні «Юність&r...

25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

Підписатися на новини