Керівники УАФ нагородили переможців благодійного турніру «Кубок Героїв ЗСУ»

У Черкасах на «Черкаса-Арені» відбувся фінальний поєдинок благодійного турніру «Кубок Героїв ЗСУ», який тривав із 18 липня до 13 серпня за участю восьми аматорських команд із різних населених пунктів Черкащини. Змагання було організовано за сприяння Української асоціації футболу, Черкаської обласної військової адміністрації, Черкаської обласної асоціації футболу та Фонду Сергія Притули, а їхньою головною метою був збір коштів на підтримку Збройних сил України. 

Фото прес-служби УАФ

У вирішальному двобої турніру зійшлися команди ФК УТК (Уманський р-н) та ФК «Олімп» (Кам’янка). За підсумками безкомпромісного двоматчевого протистояння перемогу здобув ФК УТК. На церемонію відзначення переможців та учасників змагань завітали президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, голова ОВА Ігор Табурець, керівник ЧОАФ Андрій Полтавець, перші віце-президенти УАФ Олексій Михайличенко й Вадим Костюченко та керівник благодійного фонду Сергій Притула.   

Фото прес-служби УАФ

Загалом за час проведення турніру завдяки активності команд-учасниць, футбольної спільноти загалом та бізнесу Черкащини вдалося акумулювати понад 2,6 млн грн. 

Фото прес-служби УАФ

Як зазначив президент УАФ Андрій Павелко, важливо, що саме футбол у ці дні складних випробувань для всієї України є ефективним інструментом допомоги нашим захисникам і демонструє силу єдності нашого народу. «Приємно, що подібні благодійні турніри за підтримки Координаційного центру УАФ і наших обласних асоціацій відбуваються регулярно в більшості регіонів. Кожен уболівальник, кожен гравець, тренер, ветеран футболу й усі бажаючі можуть долучитися до цього, без перебільшення, всеукраїнського футбольного руху на підтримку ЗСУ. За що я вдячний усім і кожному представнику нашої футбольної спільноти», — сказав Павелко.

Фото прес-служби УАФ

За його словами, саме заради об’єднання й зміцнення віри в нашу спільну перемогу над окупантом уже зовсім скоро буде відновлено чемпіонат України. «Футбол потрібний нашим воїнам-захисникам, потрібний юним уболівальникам, які цього дня прийшли підтримати улюблені команди й отримали від нас новенькі м’ячі в подарунок, футбол потрібний усій Україні!» — підкреслив очільник УАФ. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 09:00

У Дніпропетровській області за підтримки УАФ та УЄФА пройдуть «Відкриті уроки футболу»

Цієї весни в Дніпропетровській області відбудуться «Відкриті уро...

03.04.2024 13:00

У Житомирі проходить навчання тренерів за програмою С-диплому УАФ

25 тренерів упродовж чотирьох місяців проходять навчання за програмою...

01.04.2024 10:00

Футбольні таланти розшукували на Великоберезнянщині

29 березня кращих юних футболістів Великоберезнянської, Ставненської т...

30.03.2024 10:00

У Житомирі пройшли курси підвищення кваліфікації вчителів фізкультури за напрямком «Футбол»

Упродовж декількох днів у Житомирі на «Спартак-Арені» пров...

Підписатися на новини