У Дніпрі пройшов благодійний матч жіночої збірної Дніпропетровської області й зіркових ветеранів футболу

У середу, 10 серпня, у межах роботи Координаційного штабу УАФ у Дніпрі відбувся благодійний матч за участі жіночої збірної Дніпропетровської області та чоловічої команди зіркових ветеранів Дніпра.

Жіночий колектив склали представниці місцевої жіночої команди «Дніпро-1», юні футболістки з Дніпропетровщини й дівчата різних вікових груп із сімей переселенців, що переїхали з регіонів, постраждалих від широкомасштабного російського воєнного вторгнення.

Фото прес-служби УАФ

Жіночий футбол залишається пріоритетним напрямом роботи УАФ навіть у часи спротиву російській агресії, і національна асоціація разом із регіональними осередками знаходить можливості для того, аби дівчата по всій країні продовжували займатися улюбленим видом спорту. А ще подібні спортивні заходи — можливість для малечі хоч ненадовго повернутися в безтурботне дитинство й отримати позитивні емоції від гри.

Фото прес-служби УАФ

Після завершення благодійної зустрічі символічне нагородження учасників провели перший віце-президент УАФ, координатор гуманітарного хабу асоціації у Дніпрі Алан Плієв, голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів, зірковий екс-гравець «Дніпра» Олег Таран і легенда футболу Євген Яровенко, які вручили дівчатам футбольні м’ячі від УАФ, а їхнім тренерам — ляльки «12-й гравець» як символ уболівальницького духу незламної української нації.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини