У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

У церемонії відкриття арени взяли участь начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, кам’янець-подільський міський голова Михайло Посітко, перші віце-президенти УАФ Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко, голова Хмельницької асоціації футболу Ігор Хіблін.

Фото прес-служби УАФ

Реконструкція стадіону в Кам’янець-Подільському розпочалася наприкінці 2019 року. Як повідомляє прес-служба Хмельницької обласної військової адміністрації, у ході капітального ремонту оновлено трибуни, адміністративну будівлю, газон футбольного поля, встановлено синтетичне покриття для бігових доріжок, секторів для спортивних змагань, облаштовано сектори для стрибків у висоту, довжину, потрійного стрибка, сектори для метання списа, диска та молота, штовхання ядра, яма для бігу з перешкодами. Після реконструкції стадіон вміщує 2 587 глядачів, а його футбольна інфраструктура дозволяє проводити матчі професіональних команд. Зокрема, до Кам'янець-Подільського переїжджає команда «Епіцентр», що минулого року виступала у другій лізі.

Фото прес-служби УАФ

«Від імені Української асоціації футболу, її президента Андрія Павелка дякую всім, хто взяв участь у реконструкції стадіону в Кам'янець-Подільському! Особлива подяка нашим оборонцям-військовим — завдяки їхній мужності з’явилася можливість завершити реконструкцію вже після того, як почалася повномасштабна війна з росією. Такі інвестиції — це інвестиції в майбутнє України! Тому окрема подяка президенту нашої країни, який свого часу ініціював програму, яка включала в себе повне оновлення спортивної інфраструктури. Так, зараз іде війна, але відкриваючи спортивні об’єкти, ми даємо зрозуміти всім в нашій країні й у світі — ми віримо в нашу перемогу, віримо в майбутнє України!», — сказав під час відкриття стадіону перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Фото прес-служби УАФ

Після завершення церемонії першій матч на реконструйованому стадіоні зіграли між собою військові з ФК «Фортеця» та представники шоу-бізнесу з ФК «Маестро». Перемогу святкували представники ЗСУ — 3:0. Вони ж перемогли і в додатковій серії пенальті — 5:3.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

30.09.2021 12:00

УАФ відзначила переможців Кубку пам’яті Героя України Андрія Кизила-2021

У спорткомплексі Київського військового ліцею ім. Івана Богуна заверши...

Підписатися на новини