До Дня Української Державності у Дніпрі пройшов благодійний матч легенд футболу та захисників України

У четвер, 28 липня, до Дня Української Державності у Дніпрі відбувся благодійний футбольний матч між командами футбольних легенд та українських захисників, що боронять нашу країну від повномасштабного російського військового вторгнення.

Легенди українського футболу, серед яких олімпійські чемпіони Олексій Чередник, Євген Яровенко, зірка «Дніпра» Олег Таран, відомі в минулому футболісти Олександр Грицай та Младен Бартулович, а також представники Координаційного штабу та гуманітарного хабу УАФ у Дніпрі та Асоціації футболу Донецької області зустрілися на футбольному полі з командою «Слов'янськк АТО».

Фото прес-служби УАФ

У 2021 році колектив «Слов'янськ АТО» виграв Кубок воїнів АТО, а нині сім гравців цієї команди захищають Україну на передовій у війні проти російських окупантів.

Дружній матч завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2, а перший віце-президент УАФ, координатор дніпровського хабу Алан Плієв, віце-президент УАФ Юрій Почотний, голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів і перший заступник голови Асоціації футболу Донецької області Олександр Косевич провели символічне нагородження учасників благодійного поєдинку.

Фото прес-служби УАФ

Кожен гравець «Слов'янськ АТО» отримав у подарунок від УАФ м’яч з автографами футбольних легенд і персональну грамоту, а команда стала володарем першого футбольного кубка на честь Дня Української Державності!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.04.2024 13:25

У Будинку футболу відбулися семінари арбітрів та асистентів арбітра

9 квітня в Будинку футболу відбувся семінар арбітрів та асистентів арб...

12.03.2024 12:00

Завершено навчальний курс за програмою С-ліцензії УЄФА

7 березня 2024 року в приміщенні УАФ відбувся заключний день за програ...

04.03.2024 19:38

У березні заплановано заходи Комітету арбітрів УАФ

Визначено дати заходів для українських арбітрів, які відбудуться найбл...

22.02.2024 16:00

Затверджено дату проведення звітно-виборної конференції Всеукраїнської асоціації жіночого футболу

Відбулося засідання президії Всеукраїнської асоціації жіночого футболу...

Підписатися на новини