У Минаї УАФ долучилася до організації благодійного матчу на підтримку Збройних сил України між збірною легенд та збірною зірок

24 липня в закарпатському містечку Минай пройшла велика благодійна акція, головною подією якої був матч між збірною легенд та збірною зірок.

У поєдинку на стадіоні «Минай» узяли участь 33 зірки футболу та шоу-бізнесу, а на трибунах зібралося понад 1500 уболівальників. На матчі були присутні воїни ЗСУ, які знаходяться в резерві, а також евакуйовані з гарячих точок діти, що проходять реабілітацію в Закарпатській та Львівській областях за підтримки благодійного фонду «Голоси дітей» та Ukraine Helpers.

Фото прес-служби УАФ

Одним з організаторів заходу виступила Українська асоціація футболу, почесними гостями від якої були перші віце-президенти Вадим Костюченко та Олексій Михайличенко, співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов, асистент головного тренера збірної України Олександр Шовковський.

Фото прес-служби УАФ

Відзначимо, що Ігор Бєланов, який допомагає ЗСУ на донецькому напрямку, приїхав на поєдинок із гарячої точки. Він привіз із собою свій «Золотий м’яч». Сфотографуватися з найціннішим індивідуальним футбольним трофеєм та його володарем можна було після матчу за фіксований донат на користь ЗСУ.

Фото прес-служби УАФ

Щодо самої зустрічі, то нудьгувати на трибунах глядачам не довелося, адже за два тайми вони побачили аж 15 забитих м'ячів. У підсумку з рахунком 8:7 перемогла збірна легенд, гравці якої, щоб трохи урівняти сили суперників, періодично переходили до лав збірної зірок.

Відзначимо, що перед початком поєдинку присутні подякували всім воїнам, які боронять нашу державу, а також хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих у боях за Україну.

Фото прес-служби УАФ

Благодійний матч

Збірна легенд — збірна зірок — 8:7 (3:3)

Голи: Пуканич (11, 47), Селезньов (12), Кополовець (34), Михалик (54), Герасимюк (73), Слюсар (76), Ротань (81) — Фаталов (18, 42, 82), Срна (39), Пивоваров (51), Фоззі (58), Педан (68).

Збірна легенд: Мирон Маркевич, Ігор Бєланов, Олександр Шовковський, Даріо Срна, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Андрій Русол, Євген Селезньов, Артем Федецький, Тарас Михалик, Василь Кобін, Валентин Слюсар, Адріан Пуканич, Михайло Кополовець, Олексій Полянський, Олег Герасимюк. 

Збірна зірок: Олександр Педан, Ігор Ласточкін, Міка Фаталов, Alekseev, Олександр Денисов, Степан Казанін, Фоззі (ТНМК), Григорій Решетнік, Ігор Циганик, Костя Трембовецький, Женя Янович, Артем Пивоваров, Вадим Олійник, Tamerlan, Артем Гагарін, Влад Шевченко, Любомир Левицький. 

У підсумку під час благодійного матчу в Минаї на підтримку Збройних сил України було зібрано понад мільйон гривень.

Фото прес-служби УАФ

Гроші від проданих квитків, проведеного аукціону, донатів під час трансляції та пожертв буде передано громадській благодійній організації «Ліга Життя». За ці кошти придбають тепловізори та автомобілі для наших захисників на фронті.

Відзначимо, що одним із лотів на аукціоні, який було проведено на місці, була футболка капітана збірної України Андрія Ярмоленка. Переможець купив її за 100 тисяч гривень для свого сина.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини