Президент ФІФА Джанні Інфантіно висловив співчуття з приводу загибелі Олександра Шишкова

Президент ФІФА Джанні Інфантіно надіслав до УАФ спеціального листа зі словами співчуття з приводу загибелі президента дитячого футбольного клубу «Атлетік» (Одеса) Олександра Шишкова.

На адресу президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка надійшов лист від президента ФІФА Джанні Інфантіно, в якому він висловив співчуття з приводу загибелі президента дитячого футбольного клубу «Атлетік» (Одеса) Олександра Шишкова.

У листі, зокрема, йдеться: «Шановний пане президенте! Хочу висловити щирі та сердечні співчуття з приводу смерті Олександра Шишкова. Як на мене, слів недостатньо, щоб висловити сум, який ми відчуваємо через цю втрату.

Колишній гравець збірної України з пляжного футболу, що виступав на чемпіонаті світу 2005 року, президент Асоціації пляжного футболу Одеси — його спадщина та життєвий шлях на полі та поза ним не будуть забуті. За ним справді сумуватимуть.

Від імені міжнародної футбольної спільноти я хочу висловити наше глибоке співчуття Українській асоціації футболу, а також родині, друзям і близьким Олександра. Наші думки з вами. Ми сподіваємося, що ці спогади та наші слова підтримки допоможуть принести мир і розраду в цей важкий час».

42-річний Олександр Шишков загинув 1 липня 2022 року в результаті терористичного ракетного удару російських окупантів по курортному селищу Сергіївка в Одеській області.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини