В Івано-Франківську відбувся унікальний за складом учасників благодійний турнір

26 червня за сприяння УАФ в Івано-Франківську відбувся унікальний за складом учасників благодійний турнір на підтримку Збройних сил України «Разом до перемоги!».

За головний трофей змагань боролися ФК «Рух», який виступає в УПЛ, національна збірна серед ветеранів-легенд українського футболу, МФК «Прикарпаття ЗСУ» та МФК «Прикарпаття» U-19.

Фото прес-служби УАФ

«У квітні, коли ми відвідали Івано-Франківськ, пообіцяли організувати такий турнір тренерам і футболістам «Прикарпаття», які тоді всією командою склали присягу на вірність народу України й пішли на службу до ЗСУ. Захищаючи нашу державу, прикарпатські футболісти вільний від служби час присвячують улюбленій грі. Під час турніру вони мали можливість продемонструвати поєднання бойового духу та ігрової майстерності в матчах із сильними суперниками», — заявив президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

Паралельно з матчами було організовано збір коштів на підтримку ЗСУ. А на доріжках стадіону були виставлені закуплені громадою Івано-Франківщини автомобілі для місцевого стрілецького батальйону, що незабаром має вирушити в зону бойових дій.

Крім того, ці змагання стали чудовим подарунком для дітей-переселенців, які знайшли в Івано-Франківську тимчасовий прихисток і на запрошення завітали на турнір.

Фото прес-служби УАФ

«Разом із керівником апарату обласної військової адміністрації Ярославом Дем’янчуком, мером міста Русланом Марцінківим, військовим комісаром, полковником Володимиром Ярмошуком, першим віце-президентом УАФ Вадимом Костюченком, заступником голови обласної асоціації футболу Тарасом Климом відзначили учасників змагань. Для нас є честю доєднатися до подібної соціально-спортивної акції й допомогти нашим героям-військовим!

Фото прес-служби УАФ

Щиро вітаю переможця змагань — команду МФК «Прикарпаття ЗСУ»! Бажаю учасникам турніру й усій Україні якнайшвидшої перемоги над російським окупантом, яку ми обов’язково відсвяткуємо поєдинками за участю команд наших героїв-військових, футбольних зірок і легенд українського футболу! А доти щодня продовжуємо підтримувати ЗСУ й давати відсіч окупантам на всіх фронтах! Слава ЗСУ! Слава героям! Слава Україні!» — заявив Андрій Павелко.

Благодійний турнір на підтримку Збройних сил України «Разом до перемоги!»

1/2 фіналу

Збірна України серед ветеранів — МФК «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) — 0:2

ФК «Рух» (Львів) — МФК «Прикарпаття» U-19 (Івано-Франківськ) — 3:0

Матч за 3-тє місце

Збірна України серед ветеранів — МФК «Прикарпаття» U-19 (Івано-Франківськ) — 0:1

Фінал

МФК «Прикарпаття ЗСУ»  (Івано-Франківськ) — ФК «Рух» (Львів) — 2:1

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.04.2024 20:17

УАФ звернулася в УЄФА щодо відкликання Андрія Павелка з Виконкому УЄФА

Під час засідання Виконкому УАФ, яке пройшло в Будинку футболу 26 квіт...

19.04.2024 09:00

У Дніпропетровській області за підтримки УАФ та УЄФА пройдуть «Відкриті уроки футболу»

Цієї весни в Дніпропетровській області відбудуться «Відкриті уро...

03.04.2024 13:00

У Житомирі проходить навчання тренерів за програмою С-диплому УАФ

25 тренерів упродовж чотирьох місяців проходять навчання за програмою...

Підписатися на новини