Інна Глущенко: «Засмучені результатом, але у футболі таке трапляється»

Нападник національної жіночої збірної України Інна Глущенко розповіла, що вплинуло на результат у домашньому матчі синьо-жовтих із командою Шотландії (0:4) у відборі чемпіонату світу-2023.

«Ми засмучені результатом. Але це футбол, таке іноді трапляється. Ми не очікували такого. Але нас трохи підкосив пенальті в перші хвилини, якого, я вважаю, не було. 

Я мала шанси відзначитися, хотілося хоча б голом порадувати наших уболівальників, які підтримували нас із трибун та дивилися гру в прямому ефірі. Але чогось не вистачило. Можливо, треба було діяти жорсткіше, зіграти впевненіше в епізодах.

Ми забуваємо цей матч і готуємося до наступного. Сподіваюся, його ми проведемо краще», — зазначила гравець української команди.

Нагадаємо, поступившись команді Шотландії, українки втратили шанси на вихід до плей-офф відбору ЧС-2023. Максимум — наші дівчата можуть набрати 13 очок, які наразі є в шотландок, проте вони поступатимуться їм за особистими зустрічами, тож за регламентом обійти їх не зможуть.

Наступний матч підопічні Луїса Кортеса проведуть проти Угорщини 28 червня в Ряшеві на стадіоні «Сталь» (початок — о 21.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.04.2024 19:04

Євро-2025 серед жіночих команд. Збірна України у відбірному турнірі поступилася команді Хорватії

Національна жіноча збірна України продовжила кваліфікаційний турнір Єв...

05.04.2024 19:58

Євро-2025 серед жіночих команд. Збірна України стартувала у відбірному турнірі з перемоги над Косовом

Національна жіноча збірна України сьогодні розпочала кваліфікаційний т...

Підписатися на новини