Актив «Відкритих уроків футболу» долучився до партнерського проєкту допомоги дітям, постраждалим від війни

Актив «Відкритих уроків футболу» з представників регіональних асоціацій футболу та лідерів волонтерів долучився до партнерського проєкту Всеукраїнської фундації «Захист прав дітей» та нідерландських міжнародних організацій — Defence for Children, Plan International NL, Giro555. Футбольна частина проєкту спрямована на психосоціальну підтримку дітей ВПО та місцевих дітей, постраждалих від війни, у восьми західних регіонах України.

Фото прес-служби УАФ

На дітей чекають цікаві екскурсії по Західній Україні та футбольні заходи з компонентом психологічної підтримки та навчанням безпечної поведінки в умовах війни та її наслідків — мінімізації ризиків від вибухонебезпечних предметів, мін, надзвичайних ситуацій тощо.

Фото прес-служби УАФ

Активності відбудуться протягом найближчих місяців у Центральному таборі туристського активу учнів України МОН у Закарпатті, оздоровчих і спортивних таборах в інших західних регіонах, на заняттях футбольних секцій при загальноосвітніх і спортивних школах. Окрім того, учасники отримають спортивний інвентар для занять.

Фото прес-служби УАФ

Спеціальний тренінг, присвячений організації проєкту та реалізації психологічного й безпекового компонентів, відбувся за участю активу «Відкритих уроків футболу» в Рівному. Учасники подякували за унікальний досвід організаторам та експертам — Євгенії Павловій, Олексію Лазаренку та Юрію Луценку.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини