Ліга націй-2022/2023. Україна — Ірландія — 1:1 (текстова трансляція)

Сьогодні в Лодзі на стадіоні ЛКС збірна України зійдеться з командою Ірландії у своєму домашньому поєдинку розіграшу Ліги націй-2022/2023 (початок зустрічі — о 21.45 за київським часом). Нагадаємо, синьо-жовті виступають у першій групі дивізіону В разом із командами Ірландії, Шотландії та Вірменії. Згідно з регламентом, переможець групи отримає путівку до Ліги А, а остання команда квартету у наступному циклі виступатиме в Лізі С.

90+3 хв. Фінальний свисток арбітра фіксує нічию України та Ірландії у заключному матчі Ліги націй УЄФА у червні - 1:1!

90+2 хв. Мудрик ракетою пролетів повз кількох захисників, віддав пас на Ярмоленка, але Андрій не зміг завдати акцентованого удару по воротах Келлехера!

90+1 хв. Ще 2 хвилини лишається зіграти командам у цьому матчі.

90 хв. Навісна подача О'Ші на дальню стійку знайшла руки Різника, який випередив усіх у воротарському майданчику!

88 хв. Небезпечний момент в Ірландії! Різник перехопив м'яча після гострої прострільної передачі Робінсона на Гендріка! Блискуча реакція від нашого воротаря на ближній стійці!

Фото Євгена Кравса

86 хв. Українці намагаються великими силами атакувати та вирвати перемогу у матчі, але ірландці надійно позиційно захищаються!

85 хв. Сікан в атаці пресингував Коллінза, проте не вдалося Данилу відібрати м'яча.

84 хв. Зінченко виконав закидання у штрафний на Мудрика, проте Леніхан випередив українця і вибив м'яча подалі від небезпеки!

82 хв. Жовта картка Леніхану за відвертий фол проти Мудрика!

81 хв. Огбене змінює Парротта у складі збірної Ірландії!

80 хв. Переведення з лівого флангу на правий знайшло Караваєва в атаці, проте Сашку не вистачило поля, щоб зупинити та обробити м'яча.

79 хв. Жотка картка для Зінченка за розмови з арбітром!

78 хв. Є проблеми в України з командною швидкістю ближче до кінцівки гри. Після спалаху на початку другого тайму українці знову виглядають важкими і грають здебільшого у статиці.

76 хв. Не пройшла передача Ярмоленка у дотик з флангу на вільний простір Сікану. Українці володіють м'ячем у ці хвилині, але без якості у просуванні вперед.

74 хв. Сидорчук виконав вертикаль у сподіваннях вивести когось з партнерів на вільний простір, але для його партнерів цей задум став повним сюрпризом.

Фото Євгена Кравса

72 хв. Подвійна заміна України! Попов змінює Матвієнка, а Сікан виходить на поле замість Довбика!

71 хв. Мудрик не прочитав задуму Миколенка, який по флангу віддавав передачу на Михайла у вільну зону.

70 хв. Пощастило збірній України, адже втрата м'яча на власній половині поля призвела до того, що Парротт ледве не вивалився на побачення з воротарем, але не втримав сферу у ногах!

69 хв. Момент для збірної Ірландії! Дальній удар від Гуріхана - значно вище воріт.

68 хв. Затяжну атаку провела Україна, але захисники Ірландії не дали можливості Сидорчуку завдати завершального удару з-за меж штрафного майданчика.

67 хв. Гуріхан і Гендрік виходять на заміну в Ірландії, Найт та Молумбі йдуть відпочивати!

66 хв. Шапаренко низом пробив зі стандарту, але м'яч, влучивши у стінку, так і не дістався площини воріт Келлехера!

65 хв. Браун отримав жовту картку за фол проти Шапаренка! Дуже небезпечний штрафний заробила Україна на вході до штрафного ірландців!

64 хв. Ярмоленко закиданням знайшов у штрафному Зінченка, а Олександр спробував прийняти м'яча, а опісля апелював до арбітра з приводу фолу з боку захисника. Але марно...

Фото Євгена Кравса

62 хв. Ніхто не відгукнувся на небезпечний простріл Миколенка з лівого флангу! Хорошу атаку розігнав Мудрик, але, на жаль, синьо-жовті її не реалізували.

61 хв. Небезпечний момент в Ірландії! Найт ударом з 25-ти метрів перевірив на пильність Різника!

59 хв. Дитяча втрата м'яча у центрі поля від українців, і вже ірландці намагаються розвинути свій наступ. Завершився він спробою удару Парротта - повз ворота.

58 хв. Шапаренко впав на газон під час атаки України, але арбітр не побачив накладку з боку ірландського футболіста.

57 хв. Робінсон змінює Хогана у складі збірної Ірландії!

55 хв. Келлехер вибиває м'яча з-під поперечини після "свічки" від Мудрика з лівого флангу. Але сфера встигла перетнути лінію поля, тому від воріт для Ірландії.

54 хв. Українці тримають м'яча на власній половині поля і витягують на себе опонентів.

53 хв. Видно, наскільки заведеними вийшли на другий тайм українці, і врешті синьо-жовті почали вигравати боротьбу та підбори м'ячів.

51 хв. Жовтка картка для Ярмоленка за грубий підкат проти Каллена у центрі поля! Градус матчу різко підвищився!

49 хв. Жовта карта для Забарного. Ілля смикнув за руку Парротта і заробив справедливе попередження у свій пасив.

Фото Євгена Кравса

47 хв. ГОЛ! ДОВБИК! Дуже швидко з початку другого тайму забиває Україна! Швидкісна контратака господарів завершилася прострільною передачею Ярмоленка на Довбика, а нападнику без жодного супротиву залишалося просто розстріляти ворота ірландців.

46 хв. Стартує другий тайм у матчі Україна - Ірландія. Господарі відновлюють гру з центру поля!

Фото Євгена Кравса

45+3 хв. Зінченко виконав штрафний України, але ірландці вибили м'яча від гріха подалі. І цієї миті арбітр дав свисток на перерву! Перший тайм завершено, Ірландія мінімально виграє в України - 1:0!

45+2 хв. Парротт заробив штрафний удар за порушення на собі від Шапаренка у центрі поля.

45 хв. Арбітр компенсував 3 хвилини до основного часу першого тайму!

44 хв. Зінченко виконував удар на техніку після м'якого флангового переводу від Караваєва, але жодної небезпеки воротам Ірландії цей момент не ніс.

42 хв. Ярмоленко класно обігрався у дотик з Довбиком і впав у протистоянні із захисником у штрафному, але арбітр не вказав на "точку"!

41 хв. Мудрик втратив м'яча на фланзі, і Ірландія одразу ж запустила контратаку по флангу, але Забарний вчасно прочитав цей ігровий епізод.

39 хв. Атака України завершилася фланговим проходом Ярмоленка та навісом на Мудрика, ось тільки Михайло ліктем у потилицю вдарив свого опонента.

38 хв. Небезпечний момент в Ірландії! Найт по центру завдав удару по воротах України - Різник у падінні перевів м'яча у бік, а згодом впевнено його зловив після навісу з флангу!

36 хв. Небезпечний момент в України! Швидка атака України завершилася сольним проходом по флангу Мудрика і його навісом під удар Караваєву - повз ворота!

33 хв. Будемо сподіватися, що Україна після цього пропущеного голу прокинеться і пришвидшить гру, адже програвати у домашній грі підопічні Петракова не мають права.

Фото Євгена Кравса

31 хв. ГОЛ! КОЛЛІНЗ! Втрата Україною м'яча у центрі поля призвела до того, що Коллінз просунувся по центру в атаку, проскочив Зінченка та Забарного і вразив воротар Різника!

30 хв. Україна спробувала через пас вийти з оборони в атаку, але Довбик біля центральної лінії під пресингом втратив м'яча.

28 хв. Маліновський - вже на лавці запасних, а Мудрик вибігає на футбольне поле! Заміну проводить Україна!

27 хв. Зінченко провів бесіду з Петраковим. Схоже, зараз на поле вийде Мудрик, а Україна перебудується - Шапаренко піде у центр.

Фото Євгена Кравса

26 хв. Маліновський просить про заміну, сигналізуючи тренерському штабу, що не може продовжити гру. Це серйозна втрата для синьо-жовтих!

25 хв. Маліновський відчуває біль після зіткнення з Калленом в одному з попередніх епізодів. Руслан потребує допомоги медичного штабу.

24 хв. Довбик на фланзі зустрівся з опором одразу двох суперників, тож Артем не знайшов варіанту для продовження атаки і втратив м'яча.

22 хв. Небезпечний момент в України! Миколенко відгукнувся на діагональ та вийшов на вільний простір і пробив, але воротар відбив м'яча! А з другої спроби Віталій не зміг влучити у площину воріт!

21 хв. Маліновський намагався закинути м'яча за спину захисників у пошуках Шапаренка, проте захисники розгадали намір українського півзахисника.

19 хв. У досить повільному темпі наразі розвивається гра. І за моментами поки що - 1:1, що вказує на те, що сьогодні один одному протистоять рівні суперники.

17 хв. Небезпечний момент в Ірландії! Парротт пробивав головою після навісу від Найта, але гравець Ірландії з вигідної позиції не влучив у дальній кут воріт України!

16 хв. Маліновський врізався у Моламбі, віддаючи пас уперед, і заробив штрафний для України.

15 хв. Різник першим вибіг до м'яча, перервавши довгу діагональ у виконанні ірландського колективу на Хогана.

Фото Євгена Кравса

13 хв. Україна більше володіє м'ячем у дебютні відрізки матчу, але матч проходить у достатньо рівній боротьбі.

11 хв. Небезпечний момент в України! Маліновський розкрутився у протистоянні з двома захисниками, пройшов уперед і завдав дальнього удару - Келлехер парирував м'яча!

9 хв. Позиційна атака України завершилася невдалим пасом п'яткою Ярмоленка на партнера. Синьо-жовті втратили м'яча в атаці.

7 хв. Матвієнко біля бокової лінії зіграв не за правилами проти Молумбі, Ірландія пробиватиме штрафний.

6 хв. "Україна - понад усе!" - лунає з трибун стадіону у Лодзі. Для України сьогодні ця арена дійсно є по-справжньому домашньою!

5 хв. Вертикальна передача на Довбика завершилася тим, що Коллінз впевнено накрив м'яча корпусом і не дав українському нападнику продовжити атаку.

3 хв. Ірландія намагається високо зустрічати українських футболістів, але господарі дають раду цьому тактичному задуму гостей.

2 хв. Найт був на ударній позиції біля наших воріт, але Маліновський виграв верхову боротьбу і перевів м'яча на кутовий!

1 хв. Ірландія розпочинає матч з центру поля!

Фото Євгена Кравса

Україна грає сьогодні у синьому комплекті форми, а Ірландія - у помаранчевій.

Дмитро Різник сьогодні гратиме у воротах збірної України! Цікаво, в атаці зліва Олександр Петраков довірив місце Миколі Шапаренку!

Трибуни оплесками вітають виконання українського Гімну. А команди вже вітаються один з одним на фоні банерів Мир та Peace!

Збірна України, обгорнута всім складом у державні прапори та тримаючись один за одного, виконує Славень!

А тепер український гурт Patsyky z Franyka виконує національний Гімн України!

Фото Євгена Кравса

Команди вже вийшли на футбольне поле стадіону "ЛКС" у Лодзі! І лунає Гімн Ірландії!

Шотландія сьогодні розтрощила на виїзді Вірменію - 4:1, тож, щоб завершити це міжнародне вікно на першому місці у групі, команді Олександра Петракова потрібно хоча б не програти у домашній грі від Ірландії!

Україна вже обігрувала Ірландію у матчі першого туру розіграшу Ліги націй УЄФА сезону 2022/2023 - 1:0. Єдиний гол у матчі у Дубліні забив Віктор Циганков, який сьогодні розпочинає гру з лави запасних.

Матч Україна - Ірландія завершує футбольний марафон, який синьо-жовтим довелося провести з початку червня спочатку у межах плей-офф ЧС-2022, а згодом й у Лізі націй УЄФА!

Фото Євгена Кравса

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України зіграє у третьому матчі третього циклу Ліги націй УЄФА проти команди Ірландії.

Стартовий склад збірної України: 23. Дмитро Різник, 16. Віталій Миколенко, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 21. Олександр Караваєв, 17. Олександр Зінченко, 5. Сергій Сидорчук, 8. Руслан Маліновський, 10. Микола Шапаренко, 7. Андрій Ярмоленко (к), 11. Артем Довбик.  

Запасні: 1. Андрій Лунін, 2. Валерій Бондар, 3. Тарас Качараба, 4. Денис Попов, 6. Данило Ігнатенко, 9. Данило Сікан, 14. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 18. Олександр Сирота, 19. Едуард Соболь, 20. Олександр Зубков.

Стартовий склад збірної Ірландії: 1. Куїмін Келлехер, 4. Дара О’Ші, 5. Дарра Леніхан, 6. Джош Каллен, 10. Трой Парротт, 11. Джеймс МакКлін (к), 12. Нейтан Коллінз, 14. Алан Браун, 15. Джейсон Моламбі, 17. Джейсон Найт, 19. Скотт Хоган.

Запасні: 2. Сайрус Крісті, 3. Енда Стівенс, 7. Каллум Робінсон, 8. Конор Гуріхан, 9. Віл Кін, 13. Джефф Гендрік, 16. Макс О'Лірі, 18. Раян Меннінг, 20. Чідозі Огбене, 21. Сі Джей Гемілтон, 22. Фесті Ебоселе, 23. Марк Траверс.

Офіційна заявка збірної України на матч (за номерами)

1. Андрій Лунін, 2. Валерій Бондар, 3. Тарас Качараба, 4. Денис Попов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Данило Ігнатенко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Данило Сікан, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Довбик, 13. Ілля Забарний, 14. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Олександр Сирота, 19. Едуард Соболь, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у Лодзі, до офіційної заявки не потрапили Роман Яремчук та Олександр Піхальонок.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.02.2024 13:00

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Грузії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Грузії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Лі...

19.02.2024 15:15

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Албанії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Албанії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Л...

18.02.2024 13:14

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Чехії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Чехії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Ліг...

08.02.2024 07:00

Жеребкування Ліги націй-2024/2025. Національна збірна України — в очікуванні суперників у дивізіоні В

У четвер, 8 лютого в Парижі відбудеться церемонія жеребкування Лі...

Підписатися на новини