Ліга націй-2022/2023. Україна — Вірменія — 3:0 (текстова трансляція)

Сьогодні в Лодзі на стадіоні ЛКС збірна України зійдеться з командою Вірменії у своєму домашньому поєдинку розіграшу Ліги націй-2022/2023 (початок зустрічі — о 16.00 за київським часом). Нагадаємо, синьо-жовті виступають у першій групі дивізіону В разом із командами Ірландії, Шотландії та Вірменії. Згідно з регламентом, переможець групи отримає путівку до Ліги А, а остання команда квартету у наступному циклі виступатиме в Лізі С.

90+6 хв. Матч завершений! Україна перемагає Вірменію з рахунком 3:0!

90+5 хв. Вірменія спробувала провести заключну атаку матчі. Але нічого путнього з цього не вийшло. Пятов вибиватиме м'яча у поле від воріт.

90+3 хв. Гімн України лунає з трибун стадіону "ЛКС" у Лодзі! Чудовий вечір для синьо-жовтих, які заробляють шість очок після двох стартових ігор у Лізі націй!

90+2 хв. Аж шість хвилин компенсував арбітр до основного часу другого тайму! Але вони вже нічого не вирішують, адже українці громлять опонентів і впевнено контролюють гру у фінальні хвилини!

90+1 хв. Небезпечний момент в України! Маліновський пробив низом штрафний, але Юрченко зреагував на удар Руслана зі стандарту!

90 хв. І ще один "гірчичник" у вірмен - відзначився Восканян, а Україна пробиватиме штрафний!

89 хв. Тепер попередження отримує Адамян за фол проти Забарного.

87 хв. Жовта картка для Матвієнка за небезпечний підкат проти Оганесяна!

85 хв. Ігнатенко виходить на поле замість Сидорчука у складі української команди.

84 хв. ГОЛ! МИКОЛЕНКО! Забарний виконав діагональ на лівий фланг, Монрой у спробі перервати атаку України влучив м'ячем у Миколенка, від якого той влетів у сітку воріт!

82 хв. Фол у центрі поля проти Віктора Циганкова. Україна впевнено доводить цей матч до переможного завершення!

81 хв. Малакян змінює Дашяна у складі збірної Вірменії!

80 хв. Гаряче біля наших воріт! Миколенко двічі блокує спроби ударів гравців збірної Вірменії! 

78 хв. Дві заміни у збірній України! Миколенко змінює Зінченка, а Зубков виходить на поле замість Мудрика!

77 хв. ГОЛ! КАРАВАЄВ! Олександр спочатку віддав передачу у центр на Мудрика, захисник перервав цей пас, але після цього Караваєв вже пробив по воротах - і влучив у дальній кут!

Фото Євгена Кравса

76 хв. Пятов виходить з воріт і не дає шансу Бічахчяну дістатися до м'яча після проникаючої передачі від Адамяна!

75 хв. Циганков у дотик віддав пас у вільний простір на Довбика, але Артему не вистачило швидкості, щоб дістатися першим до м'яча і завдати завершального удару!

74 хв. Зінченко виконав спробу сольного проходу лівим флангом, але його відтіснив у боротьбі Монрой.

72 хв. Мудрик не встиг до м'яча після довгої передачі від Маліновського з власної половини поля! Перший на ньому - воротар Вірменії.

70 хв. Подвійна заміна від Петракова. Довбик змінює Яремчука, а Піхальонок гратиме замість Шапаренка.

69 хв. У ці хвилині Вірменія перехопила ініціативу, а українські захисники діють не надто обережно на власній половині. Пятов дає на горіхи своїм партнерам по команді!

67 хв. Небезпечний момент у Вірменії! Пятов неймовірним чином дістав м'яча з лінії воріт після рикошету від Забарного!

66 хв. Арутюнян виходить на заміну у Вірменії замість Барсегяна.

65 хв. Зінченко пустив по флангу довгим пасом Мудрика, той одного суперника обіграв, але Монрой вчасно повернувся і підстрахував партнера. А Зінченко заробив жовту картку за порушення правил проти Дашяна.

64 хв. Шапаренко у підкаті перериває флангову передачу вірмен і їх сподівання на вихід з оборони в атаку.

62 хв. Нарешті українцям вдалося знайти шлях до воріт вірменів, а Маліновському - пристріляти свою блискучу ліву ногу!

Фото Євгена Кравса

61 хв. ГОЛ! Караваєв вдало підключився у півфланзі, віддав у центр на Яремчука, який пропустив сферу на Маліновського, і Руслан своїм пострілом ледь не розірвав сітку воріт Вірменії!

60 хв. Адамян штовхнув у спину Забарного біля українських воріт. Штрафний для команди Олександр Петракова.

59 хв. Небезпечний момент в України! Черговий сейв Юрченка, який у падінні забирає м'яча до рук після удару Маліновського!

57 хв. Небезпечний момент в України! Воротар тягне м'яча після дального пострілу від Маліновського, а Яремчуку не вистачило миті, аби добити його у сітку! 

55 хв. Подвійну заміну робить Хоакін Капаррос. Адамян та Бічахчян виходять на поле, змінюючи Бабаяна та Байрамяна - якраз тих виконавців, які були на картках у вірмен.

54 хв. Юрченко на виході забирає м'яча після флангової навісної подачі від Караваєва!

Фото Євгена Кравса

52 хв. Байрамян отримав жовту картку! А перед цим Бабаян рукою ударив по обличчю Забарного, але арбітр не дав другої картки для Едгара, яка б автоматично перетворилася у червону!

50 хв. Небезпечний момент в України! Маліновський обіграв суперника і завдав дальнього удару з правої ноги - вище воріт!

49 хв. Небезпечний момент у Вірменії! Перша корисна дія Пятова під час гострої контратаки Вірменії та прострілу від Оганесяна! Вчасно виставив ногу голкіпер і не дав можливості Барсегяну завершити цей контрвипад!

47 хв. У другому таймі українським футболістам слід пришвидшити свої атаки, бо позиційні наступи на володіння вірмен ніяких дивідендів господарям не принесли у першому таймі.

46 хв. Стартує друга 45-хвилинка матчу Україна - Вірменія! Українці розвели м'яча з центру поля.

45+2 хв. Перший тайм завершений. Ідемо на перерву за рахунку 0:0.

45+1 хв. Жовта картка для Бабаяна. Відверто вдарив Маліновського по нозі! Ще й Забарний отримав "гірчичника" від арбітра!

45 хв. Усього одну хвилину компенсує арбітр до основного часу першого тайму.

44 хв. Кількаметровий офсайд у Бабаяна, який залишився за спинами у наших захисників.

43 хв. Нікому замкнути прострільну передачу від Циганкову на дальній стійці! Схоже, найближчим там був Зінченко, але він знаходився за захисником гостей.

42 хв. Маліновський в оточенні кількох суперників впав у штрафному, намагаючись пройти з м'ячем. Без порушення

Фото Євгена Кравса

40 хв. Повз ближню стійку пробиває Шапаренко після швидкої атаки України та пасу від Зінченка!

39 хв. Невеличка пауза у грі дозволила нашим хлопцям трішки випити водички та перевести дух.

38 хв. Тепер Монрой лежить на газоні після верхової боротьби за м'яч з Зінченком.

37 хв. Зінченко виконав простріл у штрафний майданчик Вірменії, але нікому з синьо-жовтих не вдалося завершити цю атаку ударом!

35 хв. Складається враження, ніби увесь простір вбиває Вірменія на підступах до власних воріт. Дуже складно нашим футболістам просуватися через таку захисну стіну.

33 хв. Шапаренко отримав пошкодження після єдиноборства у штрафному майданчику з Восканяном!

32 хв. Українці комбінують у третій зоні, але бракує швидкості та нестандартних рішень нашим гравцям, а вірмени дуже добре захищують та страхують один одного.

30 хв. Амбітний удар "на фортецю" від Барсегяна десь з 30-ти метрів зі штрафного. Зовсім не туди, де був Пятов та ворота.

29 хв. Тепер Матвієнко порушив правила проти Барсегяна, який разом з партнерами вибігали у контратаку по центру.

28 хв. Восканян блокує Мудрика на фланзі, перериваючи прорив вінгера. Але просто штрафний для України, без картки для вірменського гравця.

27 хв. Небезпечний момент в України! Циганков виконав дальній удар, і Юрченко з великими труднощами парирув його на лінії воріт!

26 хв. Зінченко зіграв у Миколенка і навісив у пошуках голови Яремчука у штрафному, але Восканян виграв верхову боротьбу у нападника!

25 хв. 68% на 32%. Україна має тотальну перевагу у володінні м'ячем, проте поки що господарі мали хіба що один реальний шанс відкрити рахунок у матчі.

Фото Євгена Кравса

23 хв. Вірменія вибігла у контратаку, але Барсегян далеко відпустив м'яча від себе, який вийшов за межі поля.

22 хв. Небезпечний момент в України! У метрі від поперечини просвистів м'яч після гарматного удару від Маліновського!

21 хв. Оганесян сфолив на фланзі проти Караваєва, і цим завершилася нетривала атака збірної Вірменії.

20 хв. Хитрий за задумом розрізний пас виконував Яремчук на Маліновського, але Руслан не зрозумів наміру партнера!

19 хв. З трибун лунає гучна підтримка на адресу Збройних Сил України! Футболістам така гучна підтримка точно має стати у нагоді!

18 хв. Перший кутовий Вірменії завершився ударом-свічкою від Мкояна, який не ніс жодної небезпеки воротам Пятова.

17 хв. Циганков з Маліновським намагалися комбінувати, а Віктор упав біля лінії штрафного, проте рефері не побачив фолу з боку захисника Вірменії.

15 хв. Юрченко забрав м'яча до рук після навісної подачі Циганкова у штрафний майданчик!

14 хв. Бабаян з лівого флангу на швидкості змістився у центр і завдав удару у бік воріт Пятова - вище цілі!

13 хв. Україна володіла м'ячем близько хвилини, переводячи м'яча з флангу на фланг, але подача Караваєва виявилася невдалою. Удар від воріт для Вірменії.

11 хв. Знову Юрченко володарює у штрафному, хоча Циганков та Яремчук намагалися створити проблеми воротарю під час чергової атаки українців.

Фото Євгена Кравса

10 хв. Великими силами українці зараз перебувають на половині поля гостей, розігруючи комбінації! Мкоян у падінні головою вибив м'яча після м'якої подачі у воротарський від Циганкова!

8 хв. Юрченко у шаленому стрибку дістав м'яча на лінії після після удару Сидорчука та рикошету від захисника, не дозволивши сфері піти на кутовий удар!

7 зв. Небезпечний момент в України! Триходівка Зінченко - Мурик - Яремчук завершилася несильним ударом у площину воріт від Романа, але воротар зреагуав на спробу нападника!

6 хв. Вірменія не вигадує велосипед і великими силами та щільно захищається у першій третині поля, намагаючись не давати можливостей українцям знаходити вільний простір.

4 хв. Шапаренко віддав засильну розрізну передачу на Яремчука, але Роману бракувало швидкості, щоб його прийняти та продовжити атаку.

3 хв. В офсайд потрапив Бабаян під час першої вилазки гостей на половину поля українців.

2 хв. Як і прогнозувалося, українці зі стартових миттєвостей захопили контроль м'яча і грають у позиційних наступах.

1 хв. Вірменія розпочинає матч з центру поля!

Фото Євгена Кравса

Це вже четвертий поєдинок української команди за 10 днів! Оце так графік у наших хлопців, але треба обов'язково вигравати!

Україна виграла свій перший матч у Лізі націй, здолавши у гостях ірландців - 1:0. Вірменія також обіграла ірландців вдома, але зазнала поразки у гостях проти шотландців.

Україна зіграє 4-3-3 у поєдинку проти Вірменії, причому Олександр Зінченко виходить на матч на позиції лівого захисника, а Михайло Мудрик зі стартових хвилин гратиме зліва в атаці!

Зворушливий момент співу чарівної маленької україночки! Віримо, що в українських дітей буде лише світле майбутнє у нашій державі!

7-річна Амелія Анісович виконує національний Гімн України!

19 років Україна не грала футбольних матчів з Вірменією! І нарешті цей тривалий період без спільних зустрічей сьогодні завершиться.

Лунає державний гімн Вірменії!

Команди з'являються на футбольному полі! Українці традиційно обгорнуті у національні прапори! І виводить наших хлопців ветеран та рекордсмен збірної Андрій Пятов, для якого цей матч стане заключним в його кар'єрі у синьо-жовтій команді!

Збірна України зіграє проти команди Вірменії у синьому комплекті ігрової форми. Наші суперники ж виступлять у білих кольорах.

Чимало польських та українських вболівальників зібралося на стадіоні "ЛКС" з синьо-жовтими прапорами, тож атмосфера на стадіоні точно нагадуватиме нашим хлопцям рідну домівку!

Сьогодні збірна України врешті грає перший офіційний домашній матч у 2022 році! Щоправда, через широкомасштабний військовий наступ росії цей матч відбувається на нейтральному полі - у польському Лодзі!

Фото Євгена Кравса

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України зіграє у другому матчі третього циклу Ліги націй УЄФА проти команди Вірменії. 

Стартовий склад збірної України: 12. Андрій Пятов (к), 17. Олександр Зінченко, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 21. Олександр Караваєв, 10. Микола Шапаренко, 5. Сергій Сидорчук, 8. Руслан Маліновський, 14. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 9. Роман Яремчук.

Запасні: 1. Андрій Лунін, 2. Валерій Бондар, 3. Тарас Качараба, 4. Денис Попов, 6. Данило Ігнатенко, 7. Андрій Ярмоленко, 11. Артем Довбик, 16. Віталій Миколенко, 18. Олександр Піхальонок, 19. Данило Сікан, 20. Олександр Зубков, 23. Дмитро Різник.

Стартовий склад збірної Вірменії: Давид Юрченко, 2. Жоао Жорді Монрой, 4. Тарон Восканян, 7. Хорен Байрамян, 9. Едгар Бабаян, 11. Тігран Барсегян, 13. Камо Оганесян (к), 15. Грайр Мкоян, 17. Соломон Удо, 20. Артак Дашян, 21. Стьопа Мкртчян

Запасні: 3. Вараздат Ароян, 5. Артак Григорян, 6. Вбеймар Ангуло, 8. Жірайр Маргарян, 10. Оганес Арутюнян, 12. Станіслав Бучнев, 14. Артур Серобян, 16. Арсен Бегларян, 18. Едгар Малакян, 19. Рудік Мкртчян, 22. Саркіс Адамян, 23. Ваган Бічахчян

Офіційна заявка збірної України на матч (за номерами)

1. Андрій Лунін, 2. Валерій Бондар, 3. Тарас Качараба, 4. Денис Попов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Данило Ігнатенко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Довбик, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Олександр Піхальонок, 19. Данило Сікан, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у Лодзі, до офіційної заявки не потрапили Едуард Соболь та Олександр Сирота.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.02.2024 13:00

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Грузії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Грузії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Лі...

19.02.2024 15:15

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Албанії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Албанії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Л...

18.02.2024 13:14

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Чехії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Чехії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Ліг...

08.02.2024 07:00

Жеребкування Ліги націй-2024/2025. Національна збірна України — в очікуванні суперників у дивізіоні В

У четвер, 8 лютого в Парижі відбудеться церемонія жеребкування Лі...

Підписатися на новини