Лодзь буде підтримувати Україну: нашу національну команду радо зустрінуть у Польщі

Після матчу з Ірландією в Дубліні (1:0) збірна України проведе два домашні поєдинки Ліги націй на стадіоні ЛКС ім. Владислава Круля в польській Лодзі.

11 червня підопічні Олександра Петракова зіграють із Вірменією, а 14-го — знову з Ірландією. Із цього приводу в Лодзі відбулася спеціальна прес-конференція за участю мера міста Ганни Здановської, віце-президента Польського футбольного союзу Адама Касперчака та консула України в Любліні Світлани Горбовської. 

«Ми дуже раді, що маємо нагоду прийняти такі важливі матчі в нашому місті. Уболіватимемо разом за футболістів збірної України, бо знаємо, як багато це важить для тих, хто наразі бореться за нашу спільну свободу та безпеку. Ми від усього серця запрошуємо всіх уболівальників відвідати ці поєдинки», — зазначила мер Лодзі Ганна Здановська.

«Для нас велика честь приймати збірну України. Із самого початку ми усвідомлювали важливість цих матчів, які привертають увагу всієї Європи. Наразі Україна — ключове слово, що відчиняє всі двері. Ми відразу ж подали заявку на можливість прийняти в себе вашу команду й раді, що мети досягнуто. Я переконаний, що під час майбутніх поєдинків стадіон буде заповнений ущент, і це буде демонстрацією єдності двох народів», — підкреслив віце-президент ПФС Адам Касперчак.

«Я хочу подякувати вам за все, що ви робите для українців, які знайшли в Лодзі свій другий дім. У ці страшні часи їм дали тут можливість врятувати себе та своїх дітей. Дякуємо за те, що ми можемо розраховувати на Польщу, наших добрих сусідів. Бажаємо вам миру та щирої дружби польського та українського народів», — своєю чергою сказала консул України в Любліні Світлана Горбовська.

Додамо, що матч України з Вірменією 11 червня розпочнеться о 16.00, а поєдинок з Ірландією 14 червня — о 21.45.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини