Президент УАФ провів робочу зустріч із президентом УЄФА

Президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко зустрівся з президентом УЄФА Александером Чеферіном. Керівники УАФ і УЄФА обговорили низку робочих питань, зокрема — проведення чемпіонату України й програми підтримки дитячого та юнацького футболу.

Андрій Павелко подякував Александеру Чеферіну за значну допомогу, яку Союз європейських футбольних асоціацій надає нашій державі з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, та оперативне рішення щодо ізоляції російського футболу від усіх змагань, які проходять під егідою УЄФА. «Саме керівник УЄФА ініціював створення координаційного штабу на рівні європейського футбольного союзу, який об’єднав зусилля всіх дружніх до України національних асоціацій і клубів. Також за сприяння Александера національна команда України отримала запрошення провести навчально-тренувальний збір на базі збірної Словенії. Мав нагоду особисто подякувати йому за це й за велику допомогу, яку отримує наша футбольна родина за сприяння президента УЄФА, загалом. Разом обговорили можливості для проведення чемпіонатів України УПЛ і ПФЛ, що зараз дуже важливо для всієї футбольної України», — розповів президент УАФ.

Фото прес-служби УАФ

Андрій Павелко також відзначив, що передав Александеру Чеферіну бачення цих процесів президентами клубів УПЛ і ПФЛ та керівниками регіональних асоціацій, з якими проговорював ці питання раніше. «Одним із ключових і пріоритетних напрямів у цьому контексті є дитячо-юнацький футбол України, за яким, упевнений, велике майбутнє. Президент УЄФА запевнив, що Україна матиме повну підтримку в європейському футбольному союзі», — підсумував керівник УАФ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини