Олександр Караваєв: «Збройні сили України демонструють мужність та відвагу, а це надає і нам більше сил та мотивації»

Учора збірна України прибула до столиці Уельсу Кардіффа і ввечері провела перше тренування на валлійській землі в рамках підготовки до фіналу плей-офф відбору ЧС-2022. 

Заняття відбулося на полі Дому спорту місцевої команди «Кардіфф Сіті». Гравців розділили на дві групи. 11 виконавців, які в середу вийшли на поле зі стартових хвилин, працювали за програмою відновлення, а решта збірників провела повноцінне заняття з естафетами, пасінгом, контролем м’яча та ігровими серіями.

Вчора ж свій 30-річний ювілей відсвяткував захисник київського «Динамо» Олександр Караваєв, якого привітала вся команда на чолі з головним тренером Олександром Петраковим. Іменинник поділився враженнями від гри з Шотландією, перельоту та дня народження.

«Долетіли до Уельсу дуже добре, це забрало небагато часу. Тут у нас є всі умови для проживання та відновлення. Все на високому рівні, тому настрій у нас позитивний. У мене хороше самопочуття, відчуваю себе молодим. Мені 30 років, але багато сил та енергії, хочеться грати і тренуватися. Зараз для цього в нас є всі можливості, і все це завдяки нашим Збройним силам, які відстоюють українську державу, її незалежність та честь. Вони б'ються там на фронті, а ми на своєму місці маємо продемонструвати, що ми єдина незалежна нація. 

Перед матчем із Шотландією я згадував, що наступного дня в мене день народження. Хотів, звісно, лише перемоги, але ще й відзначитися результативними діями. І це в мене вийшло. Але все одно, усі думки про сьогоднішні важкі часи. Втім, упевнений, що наша перемога не за горами, як на футбольному полі, так і на фронті. Наші Збройні сили демонструють мужність та відвагу, а це надає і нам більше сил та мотивації», — сказав Олександр Караваєв. 

Нагадаємо, що фінальний поєдинок плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Уельсу та України відбудеться 5 червня в Кардіффі. Початок зустрічі — о 19.00 за київським часом. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини