Андрій Лунін: «Фініш сезону видався дуже насиченим — навіть слів немає!»

Збірна України перебралася зі словенського Брдо до Глазго, де проведе заключний день підготовки до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 із Шотландією.

У синьо-жовтих залишилося ще одне офіційне тренування — на полі стадіону «Хемпден Парк». Напередодні, ще у своєму словенському таборі, 24 футболісти збірної України відшліфовували елементи тактичної моделі гри, над якою тренерський штаб та виконавці працювали впродовж заключного відрізку підготовчого збору. 

Останнім до команди приєднався воротар мадридського «Реалу» Андрій Лунін, який прокоментував прийдешній поєдинок.

«Почуваюся добре, хоча дорога була трішки важкуватою. Було три дні святкування перемоги в Лізі чемпіонів, але найважливіше, що я вже тут, із командою. Кінець сезону видався дуже насиченим — народження дитини, перемога в ЛЧ, святкування, виклик у збірну... Навіть слів бракує! Але з переключенням на справи національної команди проблем немає. Це в мене вже не вперше. 

Цей рік у «Реалу» вийшов дуже особливим. Багато поєдинків ми виграли, поступаючись по ходу гри, було багато емоцій, вражень, тому святкування успіху відбувалося з розмахом. Незважаючи на те, що я зіграв небагато матчів, власне перебування в такій атмосфері є величезним досвідом. Це навіть важко описати — це потрібно пережити. Пройти весь шлях, тренуватися із цією командою — це дорогого варте. 

Матч, до якого ми готуємося, як уже казали хлопці, дуже важливий. Адже зараз наші воїни, які б'ються за Україну, надихають увесь світ. Ми маємо виходити на поле й робити свою справу, щоб подарувати їм і всім нашим людям позитивні емоції. Це хоч щось, що ми можемо зробити. Маємо віддати все заради цього!» — сказав Андрій Лунін. 

Нагадаємо, що півфінальний поєдинок плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк» (21.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини