Юнацька збірна України з футзалу U-19 виступить на міжнародному турнірі в Хорватії

У межах підготовки до матчів основного раунду відбору Євро-2022 (U-19) юнацька збірна України зіграє на міжнародному турнірі Futsal Week U-19, який пройде в хорватському Поречі.

Підопічні Віталія Одегова зберуться 4 червня в Ужгороді, повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України. Після його завершення юнацька збірна України з футзалу візьме участь у міжнародному турнірі Futsal Week U-19, який 21—26 червня відбуватиметься в Поречі (Хорватія).

Склад юнацької збірної України з футзалу U-19

Воротарі: Микола Хомяк, Микола Гуйван, Дмитро Дяченко; польові гравці: Андрій Британ, Олександр Дичук, Андрій Ткачук, Олександр Сметаненко, Ростислав Семенченко, Владислав Сизик, Артем Щур, Ярослав Квасній, Дмитро Скибчик, Давид Калашник, Дмитро Рибіцький, Максим Малиновський, Сава Лутай.

Після змагань у Хорватії синьо-жовті вирушать до молдавського Чореску, який 7—10 липня прийматиме матчі групи 6 основного раунду відбору чемпіонату Європи. Суперниками нашої команди будуть збірні Андорри, Бельгії та Молдови.

Євро-2022 (U-19) з футзалу. Основний раунд кваліфікації. Група 6

07.07.2022

Бельгія — Молдова

Україна — Андорра

08.07.2022

Молдова — Андорра

Бельгія — Україна

10.07.2022

Молдова — Україна

Андорра — Бельгія

Нагадаємо, що за підсумками матчів основного раунду відбору вже відомі сім учасників фінального турніру чемпіонату Європи з футзалу-2022 серед юнацьких команд. Компанію збірній Іспанії, яка буде господарем першості, склали Італія, Португалія, Франція, Польща, Румунія й Хорватія. Останній учасник Євро-2022 визначиться за результатами поєдинків групи 6.

Фінальна частина Євро-2022 (U-19) з футзалу проходитиме 3—10 вересня в іспанському Хаені на «Олівіо-Арені», яка вміщує 6500 глядачів. Згідно із жеребкуванням вісім учасників турніру будуть розбиті на дві групи по чотири команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів.

Нагадаємо, що на першому в історії Євро з футзалу серед юнаків, що відбулося 2019 року, збірна України пробилася до фінального турніру, де посіла у своїй групі третє місце. А чемпіоном став один із кривдників синьо-жовтих — команда Іспанії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини