Керівництво УАФ відвідало з робочим візитом Кіровоградщину

Президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко і перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко побували в робочій поїздці на Кіровоградщині.

Фото прес-служби УАФ

Керівники УАФ та голова обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний зустрілися із заступником голови обласної військової адміністрації Сергієм Шереметом, з яким обговорили організаційні питання евакуації дитячих футбольних команд із Херсонщини, прифронтових регіонів Дніпропетровської області, а також із Донецької й Луганської областей.

Фото прес-служби УАФ

Багато дітей вимушених переселенців, загалом близько 19 тис., сьогодні перебуває саме на Кіровоградщині. Й отримує необхідну підтримку від футбольної спільноти. Зокрема — від ФК «Зірка», із виконавчим директором якого Андрієм Перевозником керівники УАФ зустрілися в Кропивницькому — разом з іншими представниками футбольної родини міста. Пізніше на стадіоні Андрій Павелко, Вадим Костюченко й Віктор Безсмертний зустрілися і з дітьми, якими опікується клуб, подарувавши їм сувеніри та м’ячі. Також представники УАФ відвідали вихованців школи раннього розвитку футболу «Шкети», яку очолює перший тренер Андрія Пятова, заслужений тренер України Вадим Бондар, вихованців ДЮФК «Спартак», який гостинно прийняв дітей із різних міст із зони бойових дій, і Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка, на полі якого діти-переселенці також мають змогу грати у футбол.

Фото прес-служби УАФ

За підсумками зустрічі з футбольним активом Кропивницького президент УАФ зазначив: «Команда регіональної асоціації вже більше двох місяців займається активною гуманітарною й волонтерською роботою на Кіровоградщині. За підсумками поїздки в захваті від згуртованості й чіткої командної взаємодії футбольної спільноти Кіровоградщини навколо єдиної мети — перемоги України у війні за незалежність. Вдячний за це й очільнику футбольної родини області Віктору Безсмертному, і керівникам клубів, і всім патріотам футбольної Кіровоградщини!» 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини