Президент УАФ відвідав стадіон «Металург» і зустрівся з дітьми-переселенцями в Кривому Розі

У межах робочої поїздки на Дніпропетровщину президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко відвідав стадіон «Металург» у Кривому Розі. Разом із народним депутатом Верховної Ради Юрієм Корявченковим, віце-президентом ФК «Кривбас» Артемом Михайліченком і першим віце-президентом УАФ Вадимом Костюченком він ознайомився зі станом арени.  

Фото прес-служби УАФ

«Реконструкцію стадіону було розпочато в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Віримо, що після нашої перемоги її буде успішно завершено, і ми відкриємо арену разом із воїнами-захисниками України матчем національної збірної», — висловив сподівання Андрій Павелко. Після відвідин стадіону керівники УАФ і «Кривбасу» заїхали в академію клубу, зустрілися з дітьми-переселенцями з Херсонщини й Харківської області, які зараз живуть і тренуються на клубній базі, і подарували юним футболістам нові м’ячі. Також гості обговорили з президентом «Кривбасу» Костянтином Карамніцом співпрацю в гуманітарних проєктах, спрямованих на допомогу нашим військовим. 

Фото прес-служби УАФ

Також президент УАФ провів робочу зустріч із головою військової адміністрації Кривого Рогу Олександром Вілкулом. Обговорили питання евакуації й розміщення дітей у безпечних регіонах України й на базах партнерів УАФ за кордоном. Раніше група дітей із міста за сприяння Координаційного центру УАФ виїхала в Іспанію, у Валенсію. Найближчим часом туди буде відправлено другу групу. На згадку про зустріч керівник УАФ подарував меру Кривого Рогу особливу футболку національної збірної. «Вірю, що ця футболка буде оберегом для всіх мешканців цього прекрасного міста», — підкреслив Андрій Павелко. 

Фото прес-служби УАФ

Крім того, президент УАФ завітав до Жовтих Вод, де зустрівся з відомим місцевим волонтером і меценатом Русланом Журилом, який після перемоги України планує збудувати тут футбольний майданчик, мером міста Дмитром Ханісом та дітьми-переселенцями, яким подарував новенькі м’ячі.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

Підписатися на новини