На платформі Blocksport за підтримки збірної України та «Емполі» буде запущено благодійний збір NFT

Сьогоднi, 17 травня збірна Україна проведе контрольний матч із командою Серії А «Емполі», що є одним із партнерів екосистеми Blocksport.

Саме у зв’язку з поєдинком «Емполі» — Україна з'явилася чудова нагода для співпраці між Blocksport та Українською асоціацією футболу.

Зокрема, пicля матчу буде випущено колекцію надособливих та унікальних NFT, завдяки яким УАФ зможе зібрати додаткові кошти, що будуть спрямовані на фандрейзингову платформу United24.

Платформа United24 запущена Президентом України Володимиром Зеленським як головний штаб зі збору благодійних внесків для підтримки України. 

Для того, щоб придбати спеціальний NFT із колекції Empoli — Ukraine, вам необхідно підключити свій гаманець MetaMask до платформи Blocksport app.blocksport.io, а потім ви можете зробити ставку на NFT, який сподобався.

Колекція включатиме 10 NFT. Стартова ціна — 0.2 BNB. Колекція буде доступна для покупки з 16.00 (за київським часом) 18 травня. Крім того, купуючи NFT на платформі Blocksport, ви можете отримувати пасивний дохід, беручи участь у NFT стейкінг-пулах.

Відзначимо, що у зв’язку з війною збірна України проводить збір із метою підготовки до червневого плей-офф відбору ЧС-2022 у Словенії та перед півфінальним поєдинком із Шотландією (1 червня, Глазго), а в разі успіху — і фінальним у Кардіффі з Уельсом, зіграє кілька контрольних матчів.

«Емполі» під орудою Ауреліо Андреаццолі зустрінеться зі збірною України під керівництвом Олександра Петракова cьогоднi на стадіоні Карло Кастеллані в Емполі (початок гри — о 21.30 за київським часом).

Володимир Люлька (генеральний директор Blocksport): «Цей проєкт виходить далеко за межі нашої звичайної комерційної угоди. Він сприяє солідарності кількох найкращих футбольних клубів Європи та збірної України закликом зупинити воєнну агресію проти України. Для нас велика честь і удача мати деякий вплив, коли справа доходить до запуску унікальних NFT, які допоможуть зібрати кошти для української платформи United24. Ми сподіваємося, що це стане початком довгострокових відносин між Blocksport та УАФ. Екосистема Blocksport, яку «Емполі» повністю прийняла, у завтрашньому матчі буде використана повною мірою, і тому ми схвильовані та з нетерпінням чекаємо цієї події». 

Ребекка Корсі (віце-президент «Емполі»): «Ми дуже раді об'єднати зусилля зі збірною України та нашим технічним партнером Blocksport у цьому проєкті. Запуск NFT у зв’язку із цим товариським матчем є унікальною нагодою передати сильну позитивну ідею миру, і, як сказав генеральний директор Blocksport, ця ініціатива допоможе зібрати додаткові кошти. Спорт, як мистецтво і музика, має перетворюючу силу, і це справжня можливість змінити ситуацію таким чином».

Юрій Запісоцький (віце-президент і генеральний секретар УАФ): «Українська асоціація футболу зацікавлена в розвитку та впровадженні перспективних сучасних технологій. А саме таким є напрямок NFT. Коли ми отримали пропозицію від Blocksport приєднатися до цього проєкту, ми погодилися її підтримати. Особливо тому, що, окрім високотехнологічних цифрових рішень, одним із головних акцентів є можливість залучення додаткових коштів на допомогу Україні.

Ми вбачаємо в цьому великий потенціал, оскільки саме футбольні вболівальники вирізняються особливістю об’єднуватися й бути частиною однієї команди. Команди, ім’я якої  — Україна! 

Цими вихідними реп-гурт Kalush Orchestra вже приніс Україні перемогу в конкурсі Євробачення в Турині. Це стало першою великою культурною подією, в якій українці брали участь після початку повномасштабної війни в лютому. Тож матч в Італії між ФК «Емполі» та національною збірною України наразі є одним із наступних кроків у представленні України на міжнародній арені. Цього разу — України футбольної!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини