Новини з табору збірної України: наша національна команда повернулася до свого табору в Словенії

Сьогодні збірна України повернулася до свого тренувального табору у словенському Брдо.

Наступний день після гри національна команда України розпочала, як і всі попередні, зі сніданку о 9-й ранку. Переночувавши у готелі на території гостинної арени «Боруссія Парк», синьо-жовті провели ранкове тренування на одному з 10-ти полів футбольного клубу з Менхенгладбаха. Із цих 10-ти два — маленькі майданчики для дитячих команд та вісім — повнорозмірні галявини (одна — зі штучним покриттям, решта сім — із натуральним газоном).

Фото прес-служби УАФ

Якщо в день матчу українці займалися на найближчому до готелю полі № 3, то сьогодні — на розташованому на 500 м далі дев'ятому тренувальному полігоні.

Фото прес-служби УАФ

Зважаючи на те, що вчора всі присутні в Німеччині польові гравці, крім Артема Довбика, а також два воротарі взяли участь у поєдинку, сьогоднішнє тренування було суто відновлювальним. Після аеробного бігу хлопці отримали комплекс вправ зі стречингу від тренера-реабілітолога В’ячеслава Руженцева. Тим часом наш фітнес-тренер Іван Баштовий окремо займався з Артемом Довбиком, якому зараз необхідно кілька днів попрацювати за індивідуальною реабілітаційною програмою. 

Фото прес-служби УАФ

Після цього у збірників був ще час відвідати сауну, розміщену безпосередньо в роздягальні на стадіоні, та пообідати, після чого автобус із національною командою вирушив до аеропорту Дюссельдорфа.

Клубну арену «Боруссії» М збірники залишали зі словами вдячності за підтримку й турботу, якою німецький клуб, без перебільшення, огорнув своїх українських гостей. Прощаючись та бажаючи українцям успіху у Глазго, менхенгладбахці також висловлювали сподівання, що війна завершиться якнайшвидше, а синьо-жовті після збору зможуть повернутися до мирного життя.

Фото прес-служби УАФ

Політ, як і попередній, тривав 1 годину 20 хвилин. До готелю у Брдо збірна України повернулася о 18.25 за центральноєвропейським часом.

Сьогодні в команди — лише вечеря та відпочинок, а завтра — вечірнє тренування та продовження роботи на зборі.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Список гравців, викликаних з українських клубів

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Андрій Пятов, Анатолій Трубін (обидва — «Шахтар» Донецьк), Дмитро Різник («Ворскла» Полтава).

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Денис Попов (усі — «Динамо» Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко, Валерій Бондар, Юхим Конопля (усі — «Шахтар» Донецьк).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик (обидва — «Шахтар» Донецьк), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Денис Гармаш (усі — «Динамо» Київ), Сергій Булеца («Зоря» Луганськ), Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк (обидва — СК «Дніпро-1»).

Нападники: Артем Довбик (СК «Дніпро-1»), Артем Бєсєдін («Динамо» Київ).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

10.04.2024 16:00

До уваги вболівальників! Триває продаж квитків на товариський матч Німеччина — Україна

Триває продаж квитків на товариський поєдинок Німеччина — Україн...

Підписатися на новини