Збірна України з FIFA візьме участь у кіберфутбольному турнірі задля підтримки ЗСУ та відновлення України

12 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA зіграє в товариському турнірі з електронного футболу — Destination Denmark eCup.

Метою участі в цих змаганнях є підготовка команди до матчів основного раунду кваліфікації чемпіонату світу FIFAe Nations Cup 2022, а також підтримка ініціативи Президента України Володимира Зеленського United24. Вона реалізується для збору коштів задля допомоги захисникам України, посилення гуманітарної допомоги та відновлення країни після масштабних руйнувань унаслідок російського воєнного вторгнення.

Українська команда у складі Андрія CIG_ST92 Шакалова, Ярослава ECF_BlackStar98 Гурмака та Олексія ForlanFS Мерсера зіграє кіберфутбольні поєдинки зі збірними Литви, Польщі, Чехії, Люксембургу та Фінляндії.

Синьо-жовті проведуть по дві гри з кожним суперником у режимі «2 на 2» симулятора FIFA 22 на платформі PlayStation 5. За перемогу у грі будуть нараховані 3 очки, за нічию — 1 очко. Після матчів групової стадії відбудуться ігрові серії задля визначення фінальних позицій у турнірі.

Усі поєдинки за участі нашої команди можна буде переглянути наживо на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Нагадаємо, уже 19 травня збірна України з FIFA стартує в основному відбірному раунді кіберфутбольного чемпіонату світу. За вихід на FIFAe Nations Cup 2022 українські кіберспортсмени змагатимуться зі збірними Португалії, Фінляндії, Іспанії, Швейцарії, Північної Ірландії, Сербії та Австрії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини