Керівники Координаційного центру УАФ і національної збірної України відвідали Гостомель і Бородянку

Президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко разом із головним тренером національної збірної України Олександром Петраковим, першими віце-президентами УАФ Олексієм Михайличенком і Вадимом Костюченком та керівником Київського об’єднання асоціацій футболу Андрієм Засухою відвідали місто-герой Гостомель і Бородянку.

Фото прес-служби УАФ

Представники УАФ зустрілися з керівництвом двох населених пунктів — із головою селищної військової адміністрації Гостомеля Тарасом Думенком та головою селищної ради Бородянки Георгієм Єрком. Під час зустрічі обговорювалися питання надання гуманітарної допомоги мешканцям Гостомеля і Бородянки, які постраждали від війни, розміщення дітей з обох населених пунктів на базах клубів у західних областях України й за кордоном, а також перспективи відновлення пошкодженої футбольної інфраструктури в цих населених пунктах.

Фото прес-служби УАФ

«Ці дикуни лише заради забави виорали на полі центрального стадіону Бородянки, де в мирний час ми проводили матчі щорічного міжнародного турніру ім. В. Баннікова, фашистський символ «V». Крім того, поруч вони викопали бліндажі й намагалися БТРами знищити сусіднє поле зі штучним покриттям. Не вдалося! Обов’язково всі пошкоджені стадіони будуть відновлені і знову прийматимуть матчі і місцевих змагань, і міжнародних турнірів», — розповів Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини