Андрій Павелко зустрівся з представниками влади й футбольної спільноти Рівненщини та поспілкувався з дітьми-переселенцями

У межах робочого візиту до Рівного президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко провів зустріч із мером міста Олександром Третяком, головою ОВА Віталієм Ковалем, керівником обласної асоціації футболу Олексієм Хахльовим, президентом ФК «Верес» Іваном Надєїним і головним тренером клубу Юрієм Віртом.

Фото прес-служби УАФ

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці в наданні гуманітарної допомоги сім’ям із дітьми, в їхній евакуації в безпечні області, а також у розміщенні юних футболістів на базах клубів в Україні й за кордоном. Зустріч відбулася на реконструйованому стадіоні «Авангард», який уже практично готовий до проведення матчів. Після обговорення робочих питань дорослі поспілкувалися з дітьми-переселенцями із Сєверодонецька, Лисичанська й інших міст і сіл, охоплених бойовими діями, подарували їм спортивні набори, м’ячі й пам’ятні сувеніри.

Фото прес-служби УАФ

«Сотні дітей, які змушені були рятуватися від навали російських окупантів, знайшли тимчасовий прихисток у Рівному. Місцева влада, керівництво Рівненської обласної асоціації футболу в особі Олексія Хахльова і ФК «Верес» створили їм комфортні умови для проживання і занять спортом, тепло прийнявши у свою дружну родину. Додатковим позитивом стало й те, що зустріч відбулася на реконструйованому й уже практично готовому для проведення матчів красені-стадіоні «Авангард». Поява таких класних арен під час війни надихає й підсилює віру в те, що після перемоги український футбол відродиться і знову даруватиме вболівальникам яскраві спортивні емоції», — відзначив Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини