Асистент арбітра Максим Тютерєв: «Охороняємо інфраструктурні об'єкти Дніпра»

Асистент арбітра другої ліги Максим Тютерєв розповів про ситуацію в Дніпрі, де він перебуває в лавах спеціального добровольчого об'єднання.

У нашій країні війна нікого не залишила байдужим. Усі, мале й старе, працюють на загальну перемогу в боротьбі з російським агресором. Зокрема, асистент арбітра Максим Тютерєв вступив до лав добровольчого об'єднання «Варта Дніпра» й готується перейти в територіальну оборону.

«Наразі я представляю добровольче об'єднання «Варта Дніпра», — сказав Максим у коментарі офіційному сайту УАФ. — До наших обов'язків належить охорона інфраструктурних об'єктів, у тому числі волонтерських центрів та місць, де мешкають переселенці. Також допомагаємо поліції в патрулюванні міста. Окрім цього, проходимо навчання всім тонкощам воєнного часу.

 

Незабаром я маю вступити до лав тероборони. Контракт уже підписано, чекаю свого часу. Щодо обстановки у Дніпрі, то, незважаючи на часті обстріли, місто живе, функціонують усі міські служби. Російським варварам не зламати нашого опору. Ми всі віримо в те, що незабаром українські воїни виб'ють ворога з нашої території, й Україна заживе звичайним мирним життям».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини