Керівники УАФ відвідали дитячий будинок та волонтерський центр в Одесі

Під час робочої поїздки в Одесу президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко, співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов та перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко відвідали міський дитячий будинок із малечею, яка втратила батьків або від якої відмовились. Також тут є діти, яким діагностували важкі вроджені хвороби. 

Фото прес-служби УАФ

Керівники УАФ подарували дітлахам необхідні речі та поспілкувалися з їхніми лікарями й вихователями. «Найбільший біль війни з російськими фашистами — це сльози українських дітей. Особливо боляче за малечу, яка втратила батьків або від якої відмовились. Цим діткам дуже потрібні добрі слова, посмішки й турбота. Щастя — допомогти їм та їхнім вихователям необхідними речами й подарунками. Завжди захоплювався й безмежно вдячний лікарям і опікунам, які присвячують життя турботі про таких діток. Гуманітарний хаб УАФ має за честь підтримати їхню добру справу», — розповів Андрій Павелко. 

Фото прес-служби УАФ

Пізніше представники УАФ завітали до одеського волонтерського центру Platinum dobro, що надає адресну допомогу сім’ям із дітьми, які постраждали від бойових дій. 

Фото прес-служби УАФ

«Одеса й уся Україна сьогодні — як єдиний мурашник добрих справ, який захищає все живе в протистоянні з пітьмою. Тому переможемо!» — висловив упевненість після відвідин Одеси президент Української асоціації футболу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини