Координаційний центр УАФ направить у лікарні Києва нову партію медикаментів і устаткування від закордонних партнерів

В Ужгород прибула нова партія ліків, аптечок і медичного устаткування від закордонних партнерів Української асоціації футболу, і найближчим часом її буде направлено в лікарні, де проходять лікування поранені воїни й цивільні.

Фото прес-служби УАФ

Президент національної асоціації, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко з дружиною Катериною, а також перші віце-президенти УАФ Анатолій Демяненко й Вадим Костюченко, футболіст збірної України Михайло Мудрик, секретар міської ради Ужгорода Арсен Мелкумян і заступник голови Закарпатської асоціації футболу Віктор Качур допомогли розвантажити допомогу, отриману від Угорської футбольної федерації. 

Фото прес-служби УАФ

«Уже найближчим часом цю частину допомоги буде розподілено між лікарнями, зокрема в Києві», — розповів Андрій Павелко. 

Фото прес-служби УАФ

Також в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбулася нарада Координаційного центру УАФ, на якій під головуванням президента асоціації обговорювалися питання логістики гуманітарних вантажів і забезпечення всім необхідним гуманітарних хабів, що приймають евакуйованих із зони бойових дій юних футболістів на Закарпатті, у Львові, Києві та Дніпрі. Зокрема, нещодавно керівник УАФ спільно з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою, першими віце-президентами УАФ Олегом Протасовим, Анатолієм Демяненком, Вадимом Костюченком і головою обласної асоціації футболу Іваном Дураном проінспектували будівлю стадіону в смт Середнє. 

Фото прес-служби УАФ

Як розповів Андрій Павелко, у двоповерховому корпусі стадіону є комфортні умови для розміщення 100 осіб. Також тут є кімната, в якій можна облаштувати клас, де діти навчатимуться онлайн. На двох футбольних полях, зі штучним і натуральним газоном, дітлахи зможуть тренуватися й грати у футбол. «Упевнений, що чисте повітря Закарпаття й гарна природа навколо допоможуть дітям відволіктися від сумних спогадів про війну», — зазначив президент УАФ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.04.2024 10:00

Керецьківських дітей протестували в пілотному проєкті УАФ у межах програми FIFA Talent Development Scheme

Четвертим пунктом пошуку юних футбольних талантів стала Кушниця Керець...

29.04.2024 12:00

Пілотний проєкт УАФ із пошуку юних футбольних талантів стартував на Закарпатті

На тересвянському стадіоні «Авангард» близько 180-ти хлопц...

26.04.2024 20:17

УАФ звернулася в УЄФА щодо відкликання Андрія Павелка з Виконкому УЄФА

Під час засідання Виконкому УАФ, яке пройшло в Будинку футболу 26 квіт...

Підписатися на новини