Євро-2022 з футзалу серед юнацьких команд U-19: визначилися сім учасників фінального турніру

За підсумками поєдинків основного раунду відбору стали відомі сім учасників фінального турніру чемпіонату Європи з футзалу-2022 серед юнацьких команд.

Компанію збірній Іспанії, яка буде господарем першості, склали Італія, Португалія, Франція, Польща, Румунія й Хорватія. Останній учасник Євро-2022 визначиться за результатами поєдинків групи 6, куди потрапили команди України, Бельгії, Молдови та Андорри.

Нагадаємо, що матчі у групі 6 основного раунду відбору було перенесено. Вони мали проходити у Львові на «Боско-Арені» із 16-го по 19 березня поточного року. Подальшу інформацію щодо нових дат та місця проведення цих поєдинків буде оприлюднено пізніше.

Фінальна частина Євро-2022 (U-19) з футзалу відбудеться в іспанському Хаені на «Олівіо-Арені», яка вміщує 6500 глядачів. Вісімку учасників турніру складуть господар чемпіонату Європи, Іспанія, та сім переможців кваліфікації. Згідно із жеребкуванням вони будуть розбиті на дві групи по чотири команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів.

03—10.09.2022

Фінальний турнір.

Нагадаємо, що на першому в історії Євро з футзалу серед юнаків, що відбулося 2019 року, збірна України пробилася до фінального турніру, де посіла у своїй групі третє місце. А чемпіоном став один із кривдників синьо-жовтих — команда Іспанії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини