Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита подякував Андрієві Павелку за допомогу в евакуації українських дітей

Офіс команди УАФ тимчасово працює на Закарпатті й у координації з місцевою обласною військовою адміністрацією забезпечує свою статутну діяльність. Українська асоціація футболу на чолі з її президентом, членом Виконкому УЄФА Андрієм Павелком докладає максимуму зусиль для допомоги постраждалим унаслідок війни українцям.

«Сьогодні, коли йдуть військові дії, дуже важливо забрати наших діток, зберегти їхнє життя й здоров’я, надати їм можливість розвиватися у спорті. Завдячуючи командній роботі й Андрієві Павелку, з яким ми, можна сказати, уже близькі друзі й спілкуємося з першого дня війни, завдячуючи його ініціативі й енергії ОВА підключилася до цього процесу.

Наразі нам допомагають футбольні клуби «Мункач», «Кішварда», інші представники Угорщини. Ми щодня відправляємо близько 80-ти дітей, а загалом їх уже близько 500. Це — майбутнє нашої нації, талановиті діти. Вони евакуйовані зі східних та центральних областей України. Вони зможуть проходити тренування та навчання в угорських та інших європейських містах, отримають спокій та перспективу розвитку.

Сподіваюся, що ми й надалі триматимемо такий темп. Дай Боже, щоб у нас усе виходило», — заявив голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини